Horizon 24HL7103H – televizor LED de culoare verde, cu ecran HD de 24 inch si sistem audio de 5 W!

 Preţ Horizon 24HL7103H

In continuare va prezentam un alt LED TV din noua gama de televizoare 2017 a producatorului Horizon, mai exact vorbim despre modelul Horizon 24HL7103H, un nou televizor LED cu ecran HD de 24 inch si sistem audio Nicam de 5W, pe care il recomandam pentru o bucatarie moderna, camera copiilor si nu numai. Noul LED TV de la Horizon se regaseste deja si in oferta marilor magazine online de electro-IT din Romania la un pret destul de ok de achizitionare pentru dotarile bune de imagine/sunet ale acesteia, respectiv pentru orice tip de buget al celor interesati de noul model de televizor a celor de la Horizon.

 Review Horizon 24HL7103H

Design-ul modern si elegant al noului LED TV de 24 inch din seria HL7103H de la Horizon se va integra cu siguranta intr-un decor modern si/sau va completa perfect un aspect futurist, beneficiind de o carcasa subtire de culoare verde/alba, o rama ingusta a ecranului televizorului si de un stand standard integrat. In plus, noul televizor LED marca Horizon este compatibil cu suportul standard de perete VESA 7,5 x 7,5 centimetri (neinclus in pachet) pentru a-l monta direct pe perete, avand dimensiunile de 37,3 x 55,4 x 6,1 centimetri, o greutate de aproximativ 4,5 kilograme si un consum de energie estimat la numai 19 W.

Diagonala de 61 centimetri (24 inch) a noului televizor LED de la Horizon este ideala pentru o bucatarie moderna, camera copiilor sau pentru oricare alt spatiu limitat, in timp ce rezolutia HD (1366 x 768 pixeli) afiseaza o imagine clara si de inalta definitie, respectiv culori vii si naturale, din aproape orice pozitie de vizionare. Sunetul este asigurat de un sistem stereo Nicam de maxim 5 W, cu tehnologiile de sunet DTS TruSurround si Dolby Digital Plus, care va reda un sunet captivant si destul de puternic, fara a distorsiona calitatea sunetului redat, completand asadar intreaga experienta de vizualizare a noului Horizon LED TV.

Noul televizor LED Horizon 24HL7103H este prevazut cu un tuner digital inclus (DVB-T2/C), impreuna cu slotul de carduri CI+, pentru a receptiona toate transmisiile TV digitale/HDTV, fara a mai avea nevoie de un decodor extern, indiferent de distribuitorul vostru de televiziune prin cablu. Cu toate acestea, noul LED TV de la Horizon mai include o functie de monitor pentru a-l conecta simplu si rapid la un PC, laptop sau la o consola de gaming, prin intrarea pentru PC (VGA) sau portul digital HDMI, dar si un media player USB pentru a reda filmele, muzica si fotografiile de pe dispozitivele USB externe, prin portul USB 2.0.

Horizon 24HL7103H

61 cm, 24HL7103H, HD

 Părerea noastră despre produs

Ca o concluzie, noul televizor LED Horizon 24HL7103H reprezinta, dupa parerea noastra, optiunea ideala pentru persoanele/familiile care sunt in cautarea unui nou televizor HD de dimensiuni reduse, capabil sa ofere o experienta completa de vizualizare in spatiile limitate din locuinta. Asadar, noul LED TV din gama 2017 de la Horizon va permite sa va bucurati de o experienta buna de vizionare HD, pe diagonala sa de 61 centimetri, dar si de un sunet clar si destul de puternic, cu ajutorul sistemului sau audio Nicam de 5W.

Comentarii

Leave a reply

*

code

Review IT