Horizon 24HL7110H – Smart TV cu design modern, ecran HD de 24 inch si sunet captivant!

 Preţ Horizon 24HL7110H

Aducem astazi la review ultimul model de televizor din gama 2017 a producatorului Horizon, mai exact va prezentam modelul Horizon 24HL7110H, un nou televizor LED inteligent cu ecran HD Ready de 61 centimetri, sistem audio Nicam de maxim 5W si noua platforma Horizon Smart TV. Noul Smart TV de la Horizon este disponibil deja si in oferta retailerilor online de electro-IT din Romania la un pret foarte ok pentru caracteristicile sale bune de imagine/sunet/inteligenta, in timp ce pe acesta il recomandam in special pentru o bucatarie normala, camera copiilor si pentru oricare alt spatiu limitat.

 Review Horizon 24HL7110H

Design-ul simplu dar modern al noului Smart TV de 24 inch din seria HL7110H de la Horizon se va integra cu siguranta in orice tip de decor ori spatiu limitat din locuinta voastra, beneficiind de o carcasa subtire de culoare neagra, o rama destul de ingusta a ecranului televizorului si de un suport standard integrat. In plus, noul telelvizor LED Smart marca Horizon este compatibil cu suportul de perete VESA 7,5 x 7,5 centimetri (neinclus in pachet) pentru a-l monta direct pe perete, avand dimensiunile de 37,3 x 55,4 x 6,1 centimetri, o greutate de aproximativ 4,7 kilograme si un consum la functionare de numai 19 W.

Diagonala buna de 61 centimetri (24 inch) a noului televizor LED inteligent de la Horizon este ideala pentru o bucatarie moderna, camera copiilor sau pentru oricare alta incapere limitata, in timp ce acesta suporta rezolutia HD Ready (1366×768 pixeli) pentru a va bucura de o imagine clara si de inalta definitie, la un unghi destul de larg de vizionare. Sunetul este asigurat de un sistem audio Nicam de maxim 5W, cu tehnologiile avansate de sunet DTS TruSurround si Dolby Digital Plus, care va reda un sunet bun si destul de puternic, fara a distorsiona calitatea sunetului redat chiar si cu nivelul volumului aproape la maxim.

Noul televizor LED Smart Horizon 24HL7110H are la baza noua platforma Horizon Smart TV, pentru a beneficia de o navigare rapida pe internet (Opera), vizionarea continului online (Netflix & YouTube), dar si de un acces rapid si intuitiv la mai multe aplicatii de internet (Facebook, Twitter, AccuWeather, Skype si Opera TV Store). Acesta este prevazut cu un tuner digital DVB-T2/C si un slot de carduri CI+ pentru a receptiona transmisiile TV digitale/HD, o functie monitor pentru a-l utiliza ca monitor la PC/consola de gaming, dar si un media player USB pentru a reda continutul media de pe dispozitivele USB externe.

Horizon 24HL7110H

61 cm, 24HL7110H, HD

 Părerea noastră despre produs

Dupa toate cele discutate mai sus, noul televizor Smart Horizon 24HL7110H este, dupa parerea noastra, optiunea ideala pentru persoanele sau familiile care sunt in cautarea unui nou televizor HD inteligent de dimensiuni bune, care sa va ofere o experienta completa de divertisment, la un pret avantajos. Asadar, noul Smart TV a producatorului Horizon va permite sa va bucurati de o imagine HD clara, pe diagonala de 61 centimetri, un sunet ok si destul de puternic, cu ajutorul sistemului audio de 5W, dar si de un acces intuitiv la o lume complet noua de divertisment.

Comentarii

Leave a reply

*

code

Review IT