Horizon 24HL711H – televizor HD LED cu diagonala de 61 cm si Clear Motion Engine!

Horizon 24HL711H este un nou model de televizor LED din gama 2016 a celor de la Horizon, perfect pentru un living sau dormitor de dimensiuni mai mici si nu numai, care vine cu un ecran HD LED uimitor de 61 centimetri, sunet stereo captivant si destul de puternic, tuner digital incorporat si mai multe caracteristici speciale. Noul televizor de la Horizon a aparut recent si in ofertele magazinelor de specialitate din Romania, fiind disponibil la un pret foarte accesibil.

Display-ul de tip Edge LED beneficieaza de o diagonala decenta de 61 centimetri la rezolutie HD de maxim 1366 x 768 pixeli, un contrast dinamic 3000:1 si o luminozitate buna de 250 cd/mp, afisand asadar o imagine clara, plina de lumini si culori vibrante chiar la dumneavoastra acasa. In plus, tehnologia LED ofera o navigare de inalta calitate de la tonuri adanci de negru si pana la detalii foarte stralucitoare de lumina, beneficiind astfel de un constrast si o luminozitate superioara.

PROMOȚIE Televizor LED HORIZON, 61 cm, 24HL711H, HD – verifică preț

Pe langa toate acestea, ecranul HD LED este dotat cu motorul de procesare a imaginii Clear Motion Engine (CME), care rezulta o procesare video unica pentru o claritate de exceptia a imaginilor in miscare de pe display. Televizorul LED de 61 centimetrii include un raport de aspect a imaginii de 16:9 si unghiuri largi de vizibilitate de 176 / 176 de grade pe orizontala / verticala, ceea ce va permite sa va bucurati de imagini uimitoare din orice colt al televizorului.Horizon 24HL711H

Caracteristicile generale ale acestuia beneficieaza de compatibilitate cu suportul standard de perete VESA 75 x 75 centimetri, ceea ce va ofera posibilitatea de a monta simplu si rapid direct pe peretele dumneavoastra din camera unde vreti sa-l amplasati. Cu toate acestea, televizorul mai integreaza si mai multe porturi utile si de foarte mare ajutor, precum un port HDMI, o intrare Scart (RGB), o intrare component, un port audio jack de 3,5 milimetri, un port USB 2.0 si nu in ultimul rand o intrare VGA (D-sub 15 pini) pentru PC/Laptop.

Televizorul LED Horizon 24HL711H dispune de un slot CI+ si un tuner digital (DVB-T/C) pentru receptionarea transmisiilor TV digitale sau HD, fara a mai necesita achizitionarea separata a unui decodor extern. Functia PVR (Personal Video Recorder) impreuna cu playerul multimedia integrat va permit atat redarea intreg continutului multimedia de pe stick sau hard disk extern, cat si inregistrarea emisiunilor/filmelor preferate pe solutiile de stocare externe, compatibile cu portul USB 2.0.

Comentarii

Leave a reply

Review IT