Horizon 32HL7300H – televizor HD de generatie 2017, cu diagonala de 32 inch si sistem audio de 12W!

 Preţ Horizon 32HL7300H

Astazi va prezentam un alt LED TV de 32 inch din noua gama de televizoare 2017 a celor de la Horizon, mai exact vorbim despre modelul Horizon 32HL7300H, un nou televizor LED fara functii Smart cu ecran HD Ready de 81 centimetri si sistem audio Nicam de 12 W, la un pret avantajos. Noul Horizon LED TV se regaseste deja si in oferta marilor retaileri online de electro-IT din Romania la un pret foarte ok pentru caracteristicile sale bune de imagine/sunet, in timp ce pe acesta il recomandam persoanelor/familiilor ce vor sa urmareasca emisiunile/programele TV sau continutul media preferat la calitate HD.

 Review Horizon 32HL7300H

Design-ul minimalist si foarte elegnat al noului LED TV de 32 inch din seria HL7300H de la Horizon se va integra cu siguranta in orice tip de decor din locuinta voastra, beneficiind de o carcasa subtire de culoare neagra, o rama ingusta a ecranului televizorului si un suport standard integrat. In plus, noul televizor LED marca Horizon este compatibil cu suportul de perete VESA 20 x 10 centimetri (neinclus in pachet) pentru a-l monta direct pe perete, in timp ce acesta are dimensiunile de 49,4 x 73,5 x 9 centimetri, o greutate de aproximativ 5 kilograme si un consum de energie estimat la 31 W in timpul functionarii sale.

Diagonala normala de 81 centimetri (32 inch) a noului televizor LED de la Horizon este potrivita pentru o o sufragerie sau un dormitor de dimensiuni normale, in timp ce acesta suporta rezolutia HD (1366 x 768 pixeli) pentru a afisa o imagine clara si de inalta definitie. Tehnologia Clear Motion Engine 200Hz (CME) combina rata de reimprospatare a ecranului cu procesarea unica a imaginilor pentru a va bucura de o claritate de exceptie a imaginilor HD redate in miscare. Sunetul este asigurat de un sistem stereo Nicam de maxim 12 W, cu tehnologia DTS TruSurround si Dolby Digital Plus, care va reda un sunet clar si puternic, fara a distosiona calitatea sunetului redat.

Noul televizor LED Horizon 32HL7300H este prevazut cu tunerul digital incorporat (DVB-T2/C) si slotul de carduri CI+, ambele fiind utile si chiar necesare la receptionarea transmisiilor TV digitale/HD, fara a avea nevoie de un decodor extern, indiferent de distribuitorul vostru de televiziune prin cablu. Pe langa toate acestea, noul LED TV marca Horizon include o functie monitor pentru a-l conecta simplu si rapid la PC sau la consola de gaming, prin intrarea pentru PC (VGA) sau portul digital HDMI, dar si un media player USB pentru a reda continutul media de pe dispozitivele USB externe, prin intermediul portului USB.

Horizon 32HL7300F

80 cm, HD

 Părerea noastră despre produs

Dupa toate cele discutate mai sus, noul televizor LED Horizon 32HL7300H este, dupa parerea noastra, o optiune ideala pentru o camera de apartament sau pentru un living/dormitor de dimensiuni normale, deoarece acesta va permite sa va bucurati de o experienta buna de vizionare HD, pe diagonala sa 81 de centimetri, dar si de un sunet captivant si destul de puternic, cu ajutorul sistemului sau audio de maxim 12 W.

Comentarii

Leave a reply

*

code

Review IT