Horizon 32HL7310H – televizor HD Smart de 81 centimetri, cu design subtire si sunet captivant!

 Preţ Horizon 32HL7310H

Astazi va prezentam un alt Smart TV de dimensiuni normale din noua gama 2017 a celor de la Horizon, mai exact vorbim despre modelul Horizon 32HL7310H, un nou televizor LED Smart cu diagonala de 81 centimetri, rezolutia HD Ready, sistem audio Nicam de 16 W si functii Smart de ultima generatie. Noul Smart TV de la Horizon se regaseste deja si in oferta magazinelor online din Romania la un pret foarte ok pentru caracteristicile sale de imagine/sunet/inteligenta, in timp ce pe acesta il recomandam pentru o camera de apartament, un living/dormitor de dimensiuni normale sau pentru camera copiilor/adultilor.

 Review Horizon 32HL7310H

Pe partea de aspect, design-ul modern si elegant al noului Smart TV din seria HL7310H de la Horizon se va integra perfect in orice tip de decor din locuinta voastra, beneficiind de o carcasa subtire de culoare neagra, o rama ingusta a ecranului televizorului si de un stand integrat. In plus, noul televizor LED Smart marca Horizon este compatibil cu suportul standard de perete VESA 20 x 10 centimetri pentru a-l monta direct pe perete, in timp ce acesta are dimensiunile de 49,5 x 73,5 x 8,9 centimetri si o greutate de 5,3 kilograme, iar consumul de energie al televizoruui este de 31 W la functionare si de 0,5 W in stand-by.

Diagonala normala de 81 centimetri (32 inch) a noului televizor LED Smart de la Horizon este perfecta pentru un living sau dormitor de dimensiuni normale, in timp ce acesta suporta rezolutia HD (1366 x 768 pixeli) pentru a afisa o imagine clara si de inalta definitie, respectiv culori vii si naturale, la un unghi larg de vizionare. Sunetul este asigurat de un sistem stereo Nicam de maxim 16 W, cu tehnologiile avansate de sunet DTS TruSurround si Dolby Digital Plus, care va reda un sunet captivant si destul de puternic, fara a distorsiona calitatea sunetului redat chiar si atunci cand nivelul volumului este aproape la maxim.

Noul televizor LED Smart Horizon 32HL7310H se bazeaza pe noua platforma Horizon Smart TV (HOS 2.0), pentru a beneficia asadar de o navigare rapida pe internet (Opera), vizionarea continului online (Netflix & YouTube) si de un acces intuitiv la mai multe aplicatii de internet (Facebook, Twitter, Flickr, Skype si Opera TV Store). Acesta este prevazut cu un tuner digital si un slot de carduri CI+ pentru a receptiona transmisiile TV digitale/HD, o functie monitor pentru a-l utiliza ca pe un simplu monitor la PC/consola de gaming, dar si cu un media player USB pentru a reda continutul media de pe dispozitivele USB externe.

Horizon 32HL7310H

80 cm, HD

 Părerea noastră despre produs

Acum ca am discutat despre caracteristicile sale principale, noul televizor LED Smart Horizon 32HL7310H are un raport calitate/pret foarte ok din punctul nostru de vedere, in timp ce acesta reprezinta o optiune perfecta pentru o camera de apartament sau pentru un dormitor de dimensiuni normale. In plus, noul Smart TV de la Horizon va permite sa va bucurati de o experienta decenta de vizionare HD, un sunet clar si destul de puternic de 16 W, dar si de un acces intuitiv la o lume noua de divertisment, toate acestea fiind completate de un aspect subtire si elegant de culoare negru.

Comentarii

Leave a reply

*

code

Review IT