Horizon 32HL733H – televizor Smart LED accesibil cu diagonala de 80 cm si rezolutie HD Ready!

Dotat cu functie Smart si un ecran HD LED de 80 centimetri, televizorul Smart LED Horizon 32HL733H este ideal pentru a va transforma livingul sau dormitorul dumneavoastra intr-un centru multimedia uimitor si de ultima generatie. Acesta a aparut recent si in oferta celor de la eMAG.ro la un pret foarte accesibil pentru orice buget, impresionand in principal printr-un design modern, ecran HD LED de 80 centimetri, sunet decent si puternic, functie inteligenta (Smart), tuner digital si mai multe caracteristici utile si de inalta calitate.

Televizorul inteligent de la Horizon dispune de un display de tip Direct LED cu o diagonala decenta de 80 de centimetri la rezolutie High Definition (HD Ready) de maxim 1366 x 768 pixeli, un contrast dinamic de 4000:1 si o luminozitate buna de 300 cd/mp, afisand asadar imagini clare si de foarte buna calitate, chiar la dumneavoastra acasa. In plus, Clear Motion Engine (CME) este standardul celor de la Horizon pentru o claritate de exceptie a imaginilor in miscare de pe display-ul de inalta definitie.

PROMOȚIE Televizor LED Smart Horizon, 80 cm, 32HL733H, HD – verifică preț

Pe langa toate acestea, ecranul HD LED mai beneficieaza de un raport de aspect a imaginii de 16:9 si unghiuri largi de vizibilitate de pana la 178 / 178 de grade pe orizontala si verticala, afisand astfel imagini la fel de bune si culorii vii din orice unghi de vizionare al TV-ului inteligent. Sistemul audio este alcatuit din doua difuzoare stereo, cu o putere totala de 12 W si tehnologiile superioare Dolby Digital Plus, Nicam Stereo si Equalizer, care permit redarea unui sunet decent si destul de puternic.Horizon 32HL733H

Slotul CI+ impreuna cu tunerul digital (DVB-T, DVB-C) asigura receptia fara probleme a transmisiilor TV digitale sau High Definition, fara a mai fi necesara achizitionarea separata a unui decodor extern. Functia pentru monitor permite conectarea simpla si rapida a televizorului inteligent de 80 de centimetri direct la PC sau laptop. Playerul multimedia integrat va ofera posibilitatea de a reda rapid si cu foarte mare usurinta continutul multimedia preferat de pe stick sau chiar hard disk extern.

Televizorul Smart LED Horizon 32HL733H dispune de functie inteligenta (Smart) pentru o navigare rapida pe internet, cu ajutorul retelei LAN integrate, dar si de mai mult aplicatii preinstalate, precum Opera Open Browser, Youtube, Flickr, NETFLIX, BBC, iPlayer, AccuWeather, Facebook, Skype si Twitter. Cu toate acestea, televizorul inteligent de la Horizon mai integreaza un port HDMI, un port audio jack de 3,5 milimetri, o iesire audio digitala (optica), un port VGA (D-sub 15 pini), un port USB 2.0 si multe altele.

Comentarii

Leave a reply

Review IT