Horizon 32HL813H – Smart TV cu diagonala de 80 cm si rezolutie HD Ready, la un pret accesibil!

Ideal atat pentru o camera de apartament, cat si un living sau dormitor de dimensiuni reduse, noul televizor LED Smart Horizon 32HL813H este, cu siguranta, unul dintre cele mai accesibile modele de Smart TV-uri de pe piata, cu diagonala de 80 centimetri si rezolutie HD, fiind capabil sa va ofere culori vibrante si emotia de a avea acces la o lume noua de divertisment. Disponibila mai nou si in oferta celor de la eMAG.ro la un pret extrem de accesibil pentru orice tip de buget, acesta se remarca printr-un design elegant, ecran HD LED de 32 inch, sunet captivant, functii Smart de ultima generatie si un tuner digital incorporat.

Designul modern si foarte atragator al noului Smart TV marca Horizon se va face mai mult ca sigur remarcat oriunde il veti amplasa in locuinta dumneavoastra, beneficiind de un aspect elegant de culoare neagra, o suprafata de vizualizare extinsa si o rama fina de jur imprejur (cu o grosime de doar 9,5 milimetri. In plus, are dimensiunile standard de 42,8 x 73,5 x 4,0 centimetri si o greutate de aproximativ 7,5 kilograme, fiind insa compatibil si cu suportul standard de perete VESA 200 x 100 mm, pentru a il putea monta simplu si rapid direct pe perete, fara a mai fi necesara achizitionarea separata a unei comode TV.

LED Smart Horizon, 80 cm, 32HL813H, HD Ready – profită acum de reducere

Display-ul sau LED dispune de o diagonala de 80 centimetri (32 inch), rezolutie HD de maxim 1366 x 768 pixeli, un contrast dinamic de 3000:1, o luminozitate decenta de 300 cd/mp, precum si de unghiuri largi de vizibilitate de pana la 176 de grade pe orizontala/verticala, afisand asadar imagini de inalta definitie si culori vibrante, pentru o experienta vizuala foarte buna. Pe langa toate acestea, motorul de procesare a imaginii Clear Motion Engine (CME) reprezinta standardul celor de la Horizon pentru claritatea de exceptie a imaginilor in miscare de pe ecranul HD LED de 32 inch, indiferent de tipul continutului redat.Horizon 32HL813H

Pe partea de sunet, sistemul sau de sunet NICAM Stereo este format din doua difuzoare stereo de 12 W (2 x 6 W), cu tehnologiile superioare de sunet Dolby Digital Plus si Equalizer, care permit redarea unui sunet captivant si destul de puternic, fara distorsiuni mari chiar si la un volum mai ridicat. Cu noua facilitate Wireless Display (WiDi) va puteti bucura mai usor de tot continutul dumneavoastra preferat, pe un ecran mare si de inalta definitie. Mai exact, prin reteaua de acasa, puteti reda in timp real intreg continutul media preferat de pe un smartphone sau o tableta direct pe noul Smart TV de la Horizon.

Televizorul LED Smart Horizon 32HL813H impresioneaza, de asemenea, prin functiile sale Smart de ultima generatie, ceea ce va ofera posibilitatea de a va transforma livingul sau dormitorul dumneavoastra intr-un centru multimedia de noua generatie, datorita retelei Wi-Fi integrate si a aplicatiilor de internet preinstalate. Cu toate acestea, din dotarile noului Smart TV marca Horizon nu lipseste tunerul digital (DVB-T2/C/S2), precum nici slotul CI+, ambele fiind utile si chiar necesare la receptionarea transmisiilor TV digitale sau de inalta definitie (HD), fara a mai avea nevoie de un decodor extern.

Comentarii

Leave a reply

Review IT