Horizon 39HL737F – televizor LED de generatie 2017, cu ecran FullHD de 39 inch si sistem audio Nicam de 12 W!

Preţ Horizon 39HL737F

Horizon 39HL737F este un nou televizor FullHD de generatie 2017, ideal pentru o camera de apartament sau pentru un dormitor de dimensiuni normale, care se regaseste deja si in oferta marilor magazine online de eletro-IT din Romania la un pret foarte accesibil de achizitioanare pentru dotarile sale foarte bune. Noul televizor LED fara functii Smart de la Horizon vine cu un design subtire si elegant de culoare negru, ecran FullHD de 99 centimetri, un sistem stereo Nicam de maxim 12 W, un tuner digital incorporat (DVB-T/C), o functie monitor, un media player USB si nu in ultimul rand cu cateva tehnologii avansate de imagine si sunet.

Review Horizon 39HL737F

Design-ul modern si minimalist al noului LED TV de 39 inch din seria HL737F de la Horizon se face cu siguranta remarcat oriunde il veti amplasa in locuinta dumneavoastra, prin intermediul aspectului elegant de culoare negru, a ramei foarte inguste a ecranului televizorului si a standului integrat, integrandu-se perfect in orice tip decor. In plus, acesta este compatibil si cu suportul standard de perete VESA 200 x 200 mm (optional) pentru a il putea monta direct pe perete, avand dimensiunile normale de 57 x 89,3 x 7,6 centimetri si o greutate de aproximativ 9,7 kilograme, iar puterea de consum a televizorului este de doar 59 W.

Diagonala normala de 99 centimetri (39 inch) a noului televizor LED marca Horizon este ideala pentru un living sau un dormitor modern si de dimensiuni normale, in timp ce acesta suporta rezolutia FullHD (1920 x 1080 pixeli) pentru a putea afisa imagini clare si de buna calitate, respectiv culori vii si naturale, la un unghi larg de vizionare. In ceea ce priveste sunetul, acesta este asigurat de un sistem audio 2.0 de la Nicam, format din doua difuzoare stereo integrate de maxim 12 W, care poate reda un sunet puternic si captivant, fara a-l distorsiona la un volum ridicat, completand astfel intreaga experienta de vizionare a noului LED TV de la Horizon.

Televizorul LED Horizon 39HL737F vine cu un tuner digital incorporat (DVB-T/C), impreuna cu slotul CI+, ceea ce ajuta la receptionarea fara probleme a transmisiilor TV in format digital/HD, fara a mai avea nevoie de un decodor extern, indiferent de distribuitorul dumneavoastra de televiziune prin cablu. Pe langa toate acestea, noul LED TV de 39 inch din seria HL737F de la Horizon mai include o functie monitor pentru a-l putea utiliza ca pe un simplu monitor la un PC, laptop si chiar la o consola de gaming, precum si un media player USB pentru a accesa simplu si rapid muzica, fotografiile si filmele dumneavoastra preferate de pe dispozitivele USB.

Părerea noastră despre produs

Ideal pentru urmarirea posturile TV digitale/HD, vizionarea continutului media de pe dispozitivele USB si pentru a-l utiliza ca pe un simplu monitor la un PC/consola de gaming, noul televizor LED Horizon 39HL737F va ofera o experienta captivanta de vizualizare FullHD si un sunet audio de buna calitate, chiar la dumneavoastra acasa. Astfel ca, noul LED TV din gama 2017 a celor de la Horizon reprezinta o solutie ideala si destul de avantajoasa pentru oricine este in cautarea unui nou televizor modern si de dimensiuni medii, fara functii Smart, insa nu dispune de un buget prea mare sau pur si simplu nu doreste sa plateasca prea mult pe functionalitati suplimentare.

– Părerea clienţilor –

Am achizitionat recent acest televizor FullHD de la Horizon si pot spune ca sunt foarte multumit de raportul sau pret/calitate. Il utilizez in mare parte conectat la o consola de gaming iar in restul timpului il folosesc ca pe un al doilea monitor la un laptop.

Un televizor FullHD de generatie noua, pe care il recomand celor care vor sa urmareasca posturile TV in format digital. Este elegant si destul de subtire, are un ecran foarte bun si destul de mare, iar acesta reda un sunet captivant in intreaga sufragerie.  

Nu am nimic ce sa-i reprosez avand in vedere raportul sau ok pret/calitate. Noul televizor de la Horizon se potriveste perfect in sufragerie, iar acesta reda o imagine clara la rezolutie FullHD si un sunet destul de bun. Per total sunt foarte multumit de el.

Este un nou televizor FullHD de la Horizon cu un raport pret/calitate foarte bun din punctul meu de vedere. Arata destul de bine pe perete, imaginea FullHD este clara si de buna calitate, iar acesta ofera un sunet captivant si destul de puternic. Il recomand cu incredere.

Comentarii

Leave a reply

*

code

Review IT