Horizon 40HL737F – televizor Full HD LED accesibil cu diagonala de 101 cm si tuner digital!

Recomandat pentru un living sau dormitor de dimensiuni normale si nu numai, Horizon 40HL737F este un nou model accesibil de televizor LED ce nu dispune de functii Smart, dar care se remarca prin redarea unor imagini de inalta definitie pe diagonala sa generoasa, beneficiind in aceasta perioada de 5 ani garantie inclusa. Acesta vine cu un design elegant, ecran FHD LED de 101 centimetri, sunet decent, tuner digital si mai multe caracteristici utile, fiind disponibil la un pret foarte accesibil.

Televizorul de la Horizon dispune de un display de tip Direct LED cu o diagonala generoasa de 101 centimetri la rezolutia foarte buna de maxim 1920 x 1080 pixeli (Full HD), un contrast dinamic de 5000:1 si o luminozitate decenta de 300 cd/mp, afisand asadar imagini clare, pline de lumina si culori vibrante pentru a va bucura de o experienta vizuala excelenta. In plus, tehnologia LED va permite sa navigati de la cele mai intunecate tonuri de negru pana la cele mai stralucitoare detalii de lumina.

PROMOȚIE Televizor LED Horizon, 101 cm, 40HL737F, Full HD – verifică preț

Pe langa toate acestea, ecranul FHD LED mai beneficieaza de un raport de aspect a imaginii de 16:9 si unghiuri largi de vizibilitate de 178 / 178 de grade pe orizontala / verticala, ceea ce ofera imagini la fel de bune si culori vii din orice unghi de vizualizare al TV-ului elegant si destul de accesibil. Sistemul audio este alcatuit din doua difuzoare stereo integrate, cu o putere totala de 12 W si tehnologiile Dolby Digital Plus si Equalizer, care permit redarea unui sunet captivant si destul de puternic.Horizon 40HL737F

Televeziorul Horizon 40HL737F este compatibil cu suportul standard de perete VESA 200 x 200 pentru a putea sa il amplasati rapid si cu foarte mare usurinta oriunde doriti dumneavoastra. In ceea ce priveste conectivitatea, acesta dispune de mai multe porturi utile, precum o iesire audio digitala (optica), un port VGA (D-sub 15 pini), o intrare Scart (RGB), un port audio jack de 3,5 milimetri si nu in ultimul rand de doua porturi digitale HDMI.

Tunerul digital (DVB-T, DVB-C) impreuna cu slotul CI+ simplifica receptionarea transmisiilor TV digitale sau High Definition (HD), fara a mai fi necesara achizitionarea separata a unui decodor clasic extern. Functia de monitor asigura conectarea simpla si rapida a televizorului LED de 101 centimetri direct la PC-ul sau laptopul dumneavoastra. Cu toate acestea, televizorul de la Horizon mai include si un player multimedia integrat pentru redarea continutului multimedia preferat de pe stick sau hard disk extern.

Comentarii

Leave a reply

Review IT