Televizor Smart LED Horizon, 102 cm, 40HL910U, 4K Ultra HD – cel mai ieftin 4k

Cei de la Horizon se pare ca se tin de treba pentru ca au lansat 4 noi modele de televizoare, toate cu diagonala peste 100 cm si toate cu un aspect fantastic, rezolutii 4k si functii noi, TV-uri de ultima generatie care se pot compara oricand cu cele produse de firme precum Samsung, LG, Philips si chiar Sony.

Horizon 40HL910U este cel mai ieftin model din aceasta serie, acesta vine cu o diagonala de 102 cm si cu o rezolutie 4K Ultra HD, un TV placut din toate punctele de vedere, aspect de ultima generatie si functii pe care le intalnim pe televizoare de la producatori mai renumiti.

verifica-pret1

Pretul este unul foarte bun, in momentul scrierii articolului, cel mai mare magazin online din Romania aduce o reducere de 300 lei si face din modelul Horizon 40HL910U sa fie unul dintre cele mai ieftine televizoare 4k din Romania.

Horizon 40HL910U

Spunem mai sus ca vine cu o diagonala de 102 cm, insa trebuie sa precizam ca display-ul este direct LED cu un contrast dinamic 4000:1 si cu o luminozitate de 300 cd/m², aspectul imaginii este 16:9 si unghiul de vizibilitate 178 / 178, un display de ultima generatie care se remarca prin claritatea lui.

Daca display-ul a fost optimizat pentru o imagine clara, sunetul aduce si el imbunatatiri, discutam aici despre o putere de iesire de 2 x 10 W cu tehnologiile Dolby Digital Plus si EQUALIZER (5 BAND), un sunet exceptional care a fost optimizat atat pentru muzica, cat si pentru filme.

Avem o multime de conexiuni si aduc in prim plan cele 4 port-uri HDMi si Slotul CI+ care ne scapa de o a doua telecomanda si de reciver-ul oferit de firmele de cablu. Mai putem evidentia internetul prin WiFi, cele 3 porturi USB, SCART, LAN si iesirea pentru casti, de asemenea, avem si Player multimedia integrat, astfel putem sa redam filme direct de pe un stick sau o alta unitate externa.

Horizon 40HL910U este un SMART TV din gama 2015 si face partea din seria denumita Evolve, noua seria de televizoare 4K ULTRA HD a celor de la Horizon, acesta aduce si functia de monitor, astfel putem sa folosim acest model ca si monitor pentru calculator, ficare dupa preferintele lor.

Un raport calitate-pret foarte bun, 40HL910U este acel televizor 4k de care avem nevoie intr-un dormitor mai mare sau intr-o sufragerie. Recomand acest model tuturor celor care isi doresc un TV de ultima generatie.

Comentarii

Leave a reply

*

code

Review IT