Horizon 43HL7310F – televizor LED Smart cu ecran Full HD de 43 inch si sistem audio Nicam de 16W!

 Preţ Horizon 43HL7310F

Continuam seria de review-uri a televizoarelor 2017 de la Horizon si va prezentam astazi un alt Smart TV la rezolutie FHD, mai exact discutam despre modelul Horizon 43HL7310F, un nou televizor inteligent cu diagonala de 109 centimetri, rezolutia Full HD de 1080p, sistem audio Dolby Digital de 16W si platforma Horizon Smart TV. Noul Smart TV de la Horizon este dispnibil in oferta retailerilor online de electro-IT din Romania la un pret super ok pentru caracteristicile sale foarte bune de imagine, sunet si inteligenta, in timp ce pe acesta il recomandam pentru o camera de apartament sau un dormitor ceva mai incapator.

 Review Horizon 43HL7310F

Pe partea de aspect, design-ul minimalist si modern al noului Smart TV de 43 inch din seria HL7310F de la Horizon se va integra cu siguranta in orice tip de decor din locuinta voastra, beneficiind de o carcasa neagra din plastic, o rama destul de ingusta a ecranului televizorului si de un suport negru lucios. In plus, noul televizor Smart marca Horizon este compatibil cu suportul de perete VESA 20 x 20 cm (neinclus in pachet) pentru a-l monta direct pe perete, in timp ce acesta are dimensiunile normale de 63,6 x 97,4 x 9,8 centimetri, o greutate de aproximativ 8,3 kilograme si un consum la functionare de maxim 54 W.

Diagonala mare de 109 centimetri (43 inch) a noului televizor Smart de la Horizon se potriveste perfect intr-o sufragerie sau un dormitor destul de incapator, in timp ce acesta suporta rezolutia FullHD (1080p), ce afiseaza o imagine foarte clara si de buna calitate, din aproape orice pozitie de vizionare. Sunetul este asigurat de un sistem stereo Nicam de maxim 16 W, cu tehnologiile avansate de sunet DTS TruSurround si Dolby Digital Plus, care reproduce un sunet puternic si captivant, fara a distorsiona calitatea sunetului redat, completand asadar intreaga experienta de vizualizare a noului Smart TV a producatorului Horizon.

Noul televizor LED Smart Horizon 43HL7310F are la baza noua platforma Horizon Smart TV, pentru a va bucura de o navigare rapida pe internet (Opera), vizionarea continului online (Netflix & YouTube) si de un acces intuitiv la mai multe aplicatii de internet (Facebook, Twitter, Skype si Opera TV Store). Acesta este prevazut cu un tuner digital DVB-T2/C si un slot de carduri CI+ pentru a receptiona transmisiile TV digitale/HD, o functie monitor pentru a-l utiliza ca pe un simplu monitor la un PC/consola de gaming, dar si cu un media player USB pentru a reda filmele, muzica si fotografiile de pe dispozitivele USB externe.

Horizon 43HL7310F

109 cm, 43HL7310F, Full HD

 Părerea noastră despre produs

Ca o concluzie, noul televizor LED Smart Horizon 43HL7310F reprezinta, dupa parerea noastra, optiunea perfecta pentru persoanele/familiile care sunt in cautarea unui nou televizor Full HD inteligent si destul de mare, la un pret avantajos pentru un buget mediu sau nu foarte mare. Asadar, noul Smart TV de la Horizon va permite sa va bucurati de o experienta captivanta de vizionare Full HD, pe diagonala de 109 centimetri, un sunet la fel de captivant si destul de puternic, cu ajutorul sistemului audio de 16W, dar si de un acces intuitiv la o lume noua de divertisment, prin platforma Horizon Smart TV.

Comentarii

Leave a reply

*

code

Review IT