Horizon 43HL733F – televizor Smart FHD LED cu diagonala mare de 109 cm si un pret foarte bun!

Horizon 43HL733F este un nou model de televizor Smart LED din gama 2016 a brandului romanesc Horizon, detinut de compania romaneasca Network One Distribution (NOD), fiind ideal pentru toti cei care vor sa isi transforme experienta lor vizuala intr-un spectacol de neuitat, conform companiei. Disponibil deja in oferta celor de la eMAG.ro la un pret foarte bun pentru dotarile sale, acesta impresioneaza printr-un raport calitate-pret excelent din toate punctele de vedere.

Televizorul Smart LED de la Horizon dispune de un display de tip Direct LED cu o diagonala mare de pana la 109 centimetri la rezolutie foarte buna de maxim 1920 x 1080 pixeli (Full HD), un contrast dinamic de 1200:1 si o luminozitate ridicata de 300 cd/mp, afisand asadar imagini clare si de foarte buna calitate la unghiuri largi de vizualizare, oferindu-va astfel posibilitatea de a beneficia de o experienta vizuala excelenta, chiar la dumneavoastra acasa.Horizon 43HL733F

Pe langa toate acestea, ecranul FHD LED mai beneficieaza si de tehnologia speciala Clear Motion Engine (CME), care reprezinta standardul brandului Horizon pentru o claritate exceptionala a imaginilor in miscare redate de display-ul LED de 109 centimetri. In plus, raportul de aspect a imaginii si unghiurile largi de vizibilitate de pana la 178 / 178 de grade pe orizontala / verticala, ofera imagini la fel de bune si culori vii din aproape orice unghi de vizionare al TV-ului.

Sistemul audio este alcatuit din doua difuzoare stereo integrate, cu o putere totala de maxim 12 W si tehnologiile superioare de sunet Dolby Digital Plus, Nicam Stereo si Equalizer (5 band), ceea ce permite redarea unui sunet captivant si destul de puternic pentru a va putea bucura de o experienta completa de utilizare al televizorului inteligent de mari dimensiuni, fara zgomot de fundal sau distorsiuni prea mari chiar si la un volum ceva mai ridicat.

Televizor Smart LED Horizon 43HL733F mai dispune de slotul CI+ si un tuner digital (DVT-T, DVB-C) pentru receptia transmisiilor TV digitale sau High Definition (HD), fara a mai avea nevoie de un decodor extern. Functia monitor permite conectarea simpla si rapida a televizorului inteligent de mari dimensiuni direct la PC-ul sau laptopul dumneavoastra. In timp ce, playerul multimedia integrat asigura redarea fara probleme a continutului multimedia preferat de pe stick sau chiar hard disk extern.

3 Comments
 1. Reply
  iulian 25 mai 2016 at 18:40

  are wi-fi integrat?

 2. Reply
  hamba 1 iunie 2016 at 19:20

  nu. gasesti la metro un adaptor wireles….veezy 200 daca nu ma insel…e vreo 88 lei

 3. Reply
  Andrera 25 decembrie 2016 at 8:29

  Bună, am probleme cu televizorul meu horizon. L-am achiziționat de 2 luni la început rula pe Youtube dar de o săptămână nu mai deschide aplicația. Va rog ajutați-mă!

Leave a reply

*

code

Review IT