Horizon 43HL739F – televizor Full HD LED cu diagonala mare de 109 cm!

Cu un raport calitate-pret excelent din toate punctele de vedere, noul televizor LED Horizon 43HL739F este o posibila alegere perfecta pentru toti cei care vor sa transforme experienta sa vizuala intr-un adevarat spectacol de neuitat, dupa cum precizeaza si compania Horizon. Acesta face parte din gama 2016 si este echipat cu tot ce aveti nevoie pentru a va bucura de imagini clare si de cea mai buna calitate, fiind disponibil la un pret foarte accesibil pentru orice buget.

Noul televizor de la Horizon dispune de un display de tip Direct LED cu o diagonala generoasa de 109 centimetri la rezolutie Full HD de maxim 1920 x 1080 pixeli, un contrast dinamic de 1200:1 si o luminozitate buna de 300 cd/mp, afisand asadar imagini uimitoare si de foarte buna calitate chiar la dumneavoastra acasa. In plus, raportul de aspect a imaginii 16:9 si unghiurile largi de vizibilitate de 178 / 178 de grade pe orizontala si verticala ofera imagini la fel de bune din orice unghi de vizualizare al televizorului.

PROMOȚIE Televizor LED Horizon, 109 cm, 43HL739F, Full HD – verifică preț

Pe langa toate acestea, tehnologia LED a ecranului Full HD asigura afisarea unor imagini clare si culori vibrante, gratie unei navigari de la cele mai adanci tonuri de negru pana la cele mai straluctioare imaginii luminoase, beneficiind totodata de o durata de viata mult mai mare a ecranului LED si un consum de energie electrica cat mai redus. Motorul special de procesare a imaginii Clear Motion Engine (CME) va permite sa va bucurati de o claritate incredibila a imaginilor aflate in miscare si nu numai de pe display.Horizon 43HL739F

Televizorul Horizon 43HL739F dispune de un tuner digital (DVB-T, DVB-C) pentru receptia transmisiilor TV digitale sau High Definition (HD), fara a mai avea nevoie de un decodor extern, functie monitor ce permite fara probleme conectarea simpla si rapida a acestuia direct la PC sau laptop cu ajutorul portului VGA, dar si de un player multimedia integrat pentru redarea continutului multimedia preferat de pe stick sau hard disk extern prin intermediul portului USB 2.0.

Cu toate acestea, televizorul LED de 109 centimetri este compatibil cu suportul standard de perete VESA 200 x 200, ceea ce va permite sa-l montati usor direct pe peretele din camera unde vreti sa il amplasati. Sistem audio este alcatuit din doua difuzoare stereo integrate, cu o putere totala de 12 W si tehnologiile superioare Dolby Digital Plus si NICAM Stereo, pentru redarea unui sunet captivat si puternic, completand astfel intreaga experiente de utilizare a noului televizor.

Comentarii

Leave a reply

Review IT