Horizon 43HL9710U – televizor 4K Smart de 109 centimetri, cu design elegant si sunet captivant!

 Preţ Horizon 43HL9710U

Aducem astazi la review un alt Smart TV, inclus in seria de varf, din noua gama de televizoare 2017 de la Horizon, mai exact va prezentam modelul Horizon 43HL9710U, un nou televizor LED inteligent cu design Ultra Narrow, ecran 4K de 43 inch, sistem audio Nicam de 20W si functii Smart de ultima generatie. Noul Smart TV de la Horizon este disponibil deja si in oferta marilor retaileri online de electro-IT din Romania la un pret destul de ok pentru caracteristicile sale foarte bune de generatie noua, in timp ce pe acesta il recomandam pentru o camera de apartament sau pentru un living/dormitor de dimensiuni normale.

 Review Horizon 43HL9710U

Pe partea de aspect, noul Smart TV de 43 inch din seria HL9710U de la Horizon va ofera un design ultra-modern si super elegant (Ultra Narrow Design), cu o carcasa subtire de culoare neagra/argintie, o rama foarte ingusta a ecranului televizorului si de un stand integrat, care va ofera o experienta de vizualizare captivanta si cu totul aparte in locuinta voastra. Acesta este compatibil cu suportul standard de perete VESA 20 x 20 centimetri pentru a-l putea monta direct pe perete, avand dimensiunile de 60,5 x 96,5 x 5,6 centimetri, o greutate de 9,6 kilograme si un consum de 54 W la functionare/0,5 W in mod stand-by.

Diagonala destul de mare de 109 centimetri (43 inch) a noului televizor LED inteligent de la Horizon este perfect pentru un living sau dormitor de dimensiuni normale, in timp ce acesta suporta rezolutia 4K UHD (2160p) pentru a va bucura de o experienta vizuala extraordinara, din orice pozitie de vizionare. Sunetul este asigurat de un sistem stereo Nicam de maxim 20 W, cu tehnologiile de sunet DTS TruSurround si Dolby Digital Plus, care va ofera o experienta de sunet la fel de captivanta precum si cea vizuala, fara a distorsiona calitatea sunetului redat chiar si atunci cand nivelul volumului este aproape la maxim.

Noul televizor LED Smart Horizon 43HL9710U are la baza noua platforma Horizon Smart TV, pentru a va bucura de o navigare rapida pe internet (Opera), vizionarea continului online (Netflix & YouTube) si de un acces intuitiv la mai multe aplicatii de internet (Flickr, AccuWeather, Facebook, Skype, Twitter si altele). Acesta este prevazut cu un tuner digital DVB-T2/C/S2 si slotul de carduri CI+ pentru a receptiona transmisiile TV digitale/HD, o functie monitor pentru a-l utiliza ca monitor la PC, laptop sau la o consola de gaming, dar si un media player USB pentru a reda continutul media de pe dispozitivele USB externe.

Horizon 43HL9710U

109 cm, 4K Ultra HD

 Părerea noastră despre produs

Dupa toate cele de mai sus, noul televizor LED Smart Horizon 43HL9710U este, dupa parerea noastra, o optiune perfecta pentru persoanele sau familiile care sunt in cautarea unui televizor modern si destul de mare, cu rezolutia maxima 4K de 2160p si functii Smart de ultima generatie, la un pret foarte ok. Asadar, noul Smart TV din gama 2017 de la Horizon va permite sa va bucurati de o experienta extraordinara de vizionare 4K, un sunet puternic si foarte captivant, dar si de un acces intuitiv la o lume complet noua de divertisment, toate acestea intr-un aspect subtire si foarte elegant.

Comentarii

Leave a reply

*

code

Review IT