Televizor Smart LED Horizon, 121 cm, 48HL910U, 4K Ultra HD – imagine uimitoare

Da, este Horizon si este din gama 2015, un TV pe care il recomandam tuturor celor care isi doresc calitate la un pret accesibil, cam asta putem spune la prima vedere despre Horizon 48HL910U, un TV remarcabil din toate punctele de vedere, o noutate la sfarsit de an, asta pentru ca noua gama de la Horizon s-a lansat tocmai la inceputul lunii decembrie 2015.

Design-ul este absolut uimitor, putem oricand sa-l comparam cu modele de la producatori mai cunoscuti, un brand care si-a castigat increderea clientilor inca de prin anul 2007, atunci cand s-a lansat pe piata din Romania. Trebuie sa remarcam si faptul ca inca din 2007 produc televizoare si tablete de o calitate foarte buna, iar preturile lor au fost intodeauna mult sub media pietei.

verifica-pret1

Horizon 48HL910U este un SMART TV din gama 2015 si face partea din seria denumita Evolve, aceasta serie aduce 4 noi televizoare, toate cu rezolutii 4k si cu diagonale de peste 100 cm. In noua serie se prezinta si modelul 55HL950U, singurul televizor curbat din aceasta serie.

Horizon 48HL910U

Horizon 48HL910U vine cu un display imbunatatit, o diagonala de 121 cm care aduce o rezolutie 4k Ultra HD, un display direct LED cu un contrast dinamic 4000:1, o luminozitate 300 cd/m² si un aspect wide 16:9, un TV perfect pentru o sufragerie moderna.

Trebuie sa precizam ca este SMART TV, asta inseamna ca avem internet prin WiFi si o multime de aplicatii pe care putem sa le folosim dupa bunul plac, iar pe langa toate aceste aplicatiii, avem si Player multimedia integrat, asta inseamna ca putem sa redam filme direct de pe o unitate externa (stick de memorie sau hdd extern).

Se vede clar ca este un model de ultima generatie pentru ca aduce o multime de conexiuni, discutam aici despre 4 HDMi-uri, SCART, LAN, SLOT CI+ si multe altele pe care le putem evidentia pe noul model de la Horizon.

Nu vreau sa-l laud prea mult, insa clar este o alegere perfecta daca ne dorim aceasta diagonala cu aceste functii, un TV cu un pret accesibil pe care il recomandam si spunem ca este o achizitie perfecta, un model cu un consum redus de energie si cu o claritate a imaginii foarte buna.

Comentarii

Leave a reply

Review IT