Horizon 49HL7500U – televizor LED cu ecran 4K UHD de 49 inch si sistem audio Nicam de 20W!

 Preţ Horizon 49HL7500U

Fie ca doriti sa vizionati programele TV digitale/HD sau sa-l utilizat ca monitor la PC/consola de gaming, in acest review va prezentam modelul Horizon 49HL7500U, un nou televizor LED fara functii Smart cu diagonala de 123 centimetri, rezolutia 4K UHD de 2160p si sistem audio Nicam de 20W. Noul LED TV de la Horizon este disponibil deja si in oferta marilor retaileri online de electro-IT din Romania la un pret foarte ok pentru caracteristicile sale foarte bune de imagine/sunet, in timp ce pe acesta il recomandam pentru o camera normala  de apartament sau pentru o sufragerie/un dormitor destul de incapator.

 Review Horizon 49HL7500U

Pe partea de aspect, design-ul modern si foarte elegant (Narrow Design) al noului LED TV de 49 inch din seria HL7500U de la Horizon, cu o suprafata de vizualizare extinsa si margine discreta de jur imprejur, va ofera o experienta cu totul aparte, beneficiind de o carcasa de culoare neagra/argintie, o rama ingusta a ecranului televizorului si de un suport metalic modern. Acesta este compatibil cu suportul standard de perete VESA 200 x 200 mm (optional) pentru a-l monta direct pe perete, avand dimensiunile de 70,9 x 111,2 x 9,2 centimetri, o greutate de aproximativ 10,5 kilograme si un consum la functionare de 69 W.

Diagonala mare de 124 centimetri (49 inch) a noului televizor Horizon este ideala pentru o sufragerie sau un dormitor de dimensiuni normale, in timp ce acesta suporta rezolutia maxima 4K UHD (2160p) pentru a va bucura de o experienta vizuala extraordinara, din orice pozitie de vizionare. Sunetul este asigurat de un sistem audio de la Nicam, format din doua difuzoare stereo integrate de maxim 20W, care va ofera o experienta de sunet la fel de captivanta ca si cea vizuala, fara a distorsiona calitatea sunetului cu nivelul volumului la maxim, prin intermediul tehnologiilor de sunet DTS TruSurround si Dolby Digital Plus.

In ceea ce priveste caracteristicile generale, noul televizor LED Horizon 49HL7500U are un tuner digital DVB-T2/C/S2 si slotul de carduri CI+, ambele fiind utile si chiar necesare la receptionarea transmisiilor TV digitale/HD, fara a avea nevoie de un decodor extern sau mediabox, indiferent de distribuitorul vostru de televiziune prin cablu. Noul LED TV de la Horizon include o functie monitor pentru a-l conecta la un PC, laptop sau la o consola de gaming si a-l utiliza ca pe un simplu monitor LED de dimensiuni mari, dar si un media player USB pentru a reda filmele, muzica si fotografiile de pe dispozitivele USB externe.

Horizon 49HL7500U

123 cm, 4K Ultra HD

 Părerea noastră despre produs

Acum ca am discutat despre caracteristicile sale principale, noul televizor LED Horizon 49HL7500U este, dupa parerea noastra, optiunea ideala pentru persoanele/familiile care sunt in cautarea unui televizor fara functii Smart de dimensiuni mari, cu o rezolutie maxima 4K de 2160p. In plus, aceasta va permite sa va bucurati de o experienta excelenta de vizionare 4K, pe diagonala mare de 123 centimetri, dar si de un sunet puternic si captivant, cu ajutorul sistemului audio Nicam de 20W, intr-un aspect modern si foarte elegant de culoare .

Comentarii

Leave a reply

*

code

Review IT