Horizon 49HL7510U – televizor 4K Smart cu diagonala de 49 inch si sistem audio de 20W!

 Preţ Horizon 49HL7510U

Dupa produsele discutate in ultimele review-uri, astazi va prezentam un alt Smart TV din noua gama de televizoare 2017 de la Horizon, mai exact vorbim despre modelul Horizon 49HL7510U, un nou televizor LED inteligent cu ecran 4K de 124 centimetri, sistem audio Nicam de 20W si sistem de operare Horizon Smart TV. Noul televizor LED Smart este disponibil deja si in oferta marilor retaileri online din Romania la un pret foarte ok pentru caracteristicile sale foarte bune de imagine/sunet/inteligenta, in timp ce pe acesta il recomandam pentru o camera normala de apartament sau un dormitor destul de incapator.

 Review Horizon 49HL7510U

Design-ul minimalist si foarte elegant (Narrow Design) al noului Smart TV de 49 inch din seria HL7510U de la Horizon, cu o margine ingusta si discreta de jur imprejur, se integreaza perfect in orice tip de decor si va ofera o experienta cu totul aparte, beneficiind de o carcasa subtire de culoare neagra/argintie, o rama foarte ingusta a ecranului televizorului si de un suport modern. In plus, acesta este compatibil cu suportul standard de perete VESA 20 x 20 centimetri pentru a-l monta direct pe perete, in timp ce acesta cantareste aproximativ 10,5 kilograme si are o grosime de doar 9,2 centimetri (fara suportul inclus).

Diagonala mare de 124 centimetri (49 inch) a noului televizor LED inteligent de la Horizon este perfecta pentru o sufragerie sau un dormitor de dimensiuni normale, in timp ce acesta suporta rezolutia 4K UHD (2160p) pentru a va bucura de o experienta vizuala extraordinara, din orice pozitie de vizionare. Sunetul este asigurat de un sistem stereo Nicam de maxim 20 W, cu tehnologiile de sunet DTS TruSurround si Dolby Digital Plus, care va ofera o experienta de sunet la fel de captivanta precum si cea vizuala, fara a distorsiona calitatea sunetului redat chiar si atunci cand nivelul volumului este aproape la maxim.

Noul televizor LED Smart Horizon 49HL7510U are la baza, de asemenea, noua platforma Horizon Smart TV), pentru a beneficia de o navigare rapida pe internet (Opera), vizionarea continului online (Netflix & YouTube) si de un acces intuitiv la mai multe aplicatii de internet (Flickr, AccuWeather, Facebook, Skype, Twitter si altele). Acesta este prevazut cu un tuner digital DVB-T2/C/S2 si slotul de carduri CI+ pentru a receptiona transmisiile TV digitale/HD, o functie monitor pentru a-l utiliza ca monitor la PC/consola de gaming, dar si un media player USB pentru a reda continutul media de pe dispozitivele USB externe.

Horizon 49HL7510U

123 cm, 4K Ultra HD

 Părerea noastră despre produs

Ca o concluzie, suntem de parere ca noul televizor LED Smart Horizon 49HL7510U este ideal pentru o sufragerie sau un dormitor modern si de dimensiuni mari, deoarece acesta va permite sa va bucurati de o experienta excelenta de vizionare 4K, pe diagonala de 124 centimetri, un sunet puternic si captivant, cu ajutorul sistemului audio de 20 W, dar si de un acces intuitiv la o lume noua de divertisment, de pe platforma Horizon Smart TV.

Comentarii

Leave a reply

*

code

Review IT