Horizon 49HL8510U – Smart TV cu design modern, ecran 4K de 49 inch si sistem audio Nicam!

 Preţ Horizon 49HL8510U

Astazi va prezentam un alt Smart TV 4K din gama mid-range a producatorului Horizon, mai exact vorbim despre modelul Horizon 49HL8510U, un nou televizor LED inteligent cu design Narrouw, ecran 4K UHD de 49 inch, sistem audio Nicam de 20W si sistem de operare Horizon Smart TV. Noul Smart TV din gama 2017 de la Horizon este disponibil deja si in oferta retailerilor online de electro-IT din Romania la un pret foarte ok pentru caracteristicile sale foarte bune de imagine/sunet/inteligenta, in timp ce pe acesta il recomandam pentru o camera de apartament sau pentru un living/dormitor de dimensiuni normale.

 Review Horizon 49HL8510U

Pe partea de aspect, design-ul minimalist si modern al noului Smart TV de 49 inch din seria HL8510U de la Horizon, cu o suprafata de vizualizare extinsa si o margine discreta de jur imprejur, se integreaza cu siguranta in orice tip de decor si va ofera o experienta cu totul aparte in locuinta voastra. Noul televizor Smart a producatorului Horizon dispune de o carcasa de culoare neagra/argintie, o rama foarte ingusta a ecranului televizorului si de un suport modern integrat, in timp ce acesta este compatibil cu suportul de perete VESA 20 x 20 centimetri pentru a-l monta direct pe perete, avand dimensiunile de 69,8 x 109,9 x 9,3 centimetri, o greutate de aproximativ 11,5 kilograme si un consum la functionare de maxim 69 W.

Diagonala mare de 124 centimetri (49 inch) a noului televizor LED inteligent de la Horizon se potriveste perfect intr-o camera de apartament sau intr-un dormitor de dimensiuni normale, in timp ce acesta suporta rezolutia maxima 4K (2160p) ce afiseaza asadar o imagine extrem de clara si foarte naturala, din orice pozitie de vizionare. Sunetul este asigurat de un sistem stereo Nicam de 20W, cu tehnologiile de sunet DTS TruSurround si Dolby Digital Plus, ce permite redarea unui sunet puternic si foarte captivant, fara a distorsiona calitatea sunetului, completand experienta de vizionare a noului Horizon Smart TV.

Pe partea de inteligenta, noul televizor Smart Horizon 49HL8510U are la baza platforma Horizon Smart TV, pentru a va bucura de o navigare rapida pe internet (Opera), vizionarea continului online (Netflix & YouTube) si de un acces intuitiv la mai multe aplicatii de internet (Facebook, Skype, Twitter si Opera TV Store). Acesta este prevazut cu un tuner digital DVB-T2/C/S2 si slotul de carduri CI+ pentru a receptiona toate transmisiile TV digitale/HD, o functie de monitor pentru a-l utiliza ca monitor la PC/consola de gaming, dar si un media player USB pentru a reda continutul media de pe dispozitivele USB externe.

Horizon 49HL8510U

123 cm, 4K Ultra HD

 Părerea noastră despre produs

Ca o concluzie, noul televizor Smart Horizon 49HL8510U este, dupa parerea noastra, optiunea perfecta pentru persoanele/familiile care vor sa-si transforme sufrageria sau chiar dormitorul intr-un adevarat centru de divertisment, la un pret avantajos pentru un buget mediu sau nu foarte mare. Asadar, noul Smart TV de la Horizon ofera o experienta excelenta de vizionare 4K, pe diagonala de 124 centimetri, un sunet puternic si captivant, cu ajutorul sistemului audio Nicam de 20W, precum si un acces intuitiv la o lume noua de divertisment, prin intermediul sistemului de operare Horizon Smart TV.

Comentarii

Leave a reply

*

code

Review IT