Horizon 55HL8510U – televizor LED Smart cu ecran 4K UHD de 55 inch si sistem audio Nicam de 20W!

 Preţ Horizon 55HL8510U

Aducem de data aceasta la review cel mai mare Smart TV 4K din gama mid-range a celor de la Horizon, mai exact va prezentam modelul Horizon 55HL8510U, un nou televizor LED inteligent cu ecran 4K UHD de 140 centimetri, un sistem audio Nicam de 20 W si platforma Horizon Smart TV. Noul Smart TV de la Horizon este disponibil deja si in oferta retailerilor online de electro-IT din Romania la un pret foarte ok pentru caracteristicile sale excelente de imagine/sunet/inteligenta, in timp ce pe acesta il recomandam pentru o camera mare de apartament sau pentru o sufragerie si un dormitor foarte incapator.

 Review Horizon 55HL7500U

Pe partea de aspect, design-ul minimalist si modern (Narrow Design) al noului Smart TV de 55 inch din seria HL8510U de la Horizon se va integra perfect in orice tip de decor din locuinta voastra, beneficiind de o carcasa de culoare neagra/argintie, o rama foarte ingusta a ecranului televizorului si de un suport modern integrat. In plus, acesta este compatibil cu suportul de perete VESA 40 x 40 centimetri (optional) pentru a-l putea monta direct pe perete, fara a avea nevoie de o comoda TV, avand dimensiunile de 77,8 x 123,8 x 9,3 centimetri, o greutate de aproximativ 15,5 kilograme si un consum la functionare de 86 W.

Diagonala foarte mare de 140 centimetri (55 inch) a noului televizor Smart de la Horizon se potriveste perfect intr-o camera mare de apartament sau intr-un dormitor foarte incapator, in timp ce acesta suporta rezolutia maxima 4K UHD (2160p) ce afiseaza o imagine extrem de clara si foarte naturala, din orice pozitie de vizionare. Sunetul este asigurat de un sistem stereo Nicam de 20 W, cu tehnologiile de sunet DTS TruSurround si Dolby Digital Plus, care va ofera o experienta de sunet la fel de captivanta ca si cea vizuala, fara a distorsiona calitatea sunetului redat chiar si cu nivelul volumului aproape la maxim.

Pe partea de inteligenta, noul televizor LED Smart Horizon 55HL8510H se bazeaza, de asemenea pe noua platforma Horizon Smart TV, pentru a va bucura de o navigare rapida pe internet, vizionarea continului online si de un acces intuitiv la mai multe aplicatii de internet (Netflix, YouTube Opera TV Store si altele). Acesta este prevazut cu un tuner digital DVB-T2/C/S2 si un slot de carduri CI+ pentru a receptiona toate transmisiile TV digitale/HD, o functie monitor pentru a-l utiliza ca pe un simplu monitor la PC/consola de gaming, dar si cu un media player USB pentru a reda continutul media de pe dispozitivele USB externe.

Horizon 55HL8510U

140 cm, 55HL8510U, 4K Ultra HD

 Părerea noastră despre produs

Ca o concluzie, noul televizor Smart Horizon 55HL8510U este, dupa parerea noastra, optiunea perfecta pentru persoanele sau familiile care sunt in cautarea unui televizor 4K inteligent si de dimensiuni mari, capabil sa va ofere o experienta completa si foarte captivanta de divertisment in ziua de astazi. In plus, noul Smart TV de la Horizon va permite sa va bucurati asadar de o experienta excelenta de vizionare 4K, pe diagonala de 140 centimetri, un sunet puternic si foarte ok, cu ajutorul sistemului audio de 20W, dar si de un acces intuitiv la o lume noua de divertisment, pe platforma Horizon Smart TV.

Comentarii

Leave a reply

*

code

Review IT