Televizor Smart LED Horizon, 139 cm, 55HL910U, 4K Ultra HD – SMART TV cu functie de monitor!

Horizon aduce pe piata 4 noi modele, toate cu diagonala de peste 100 cm si cu toate cu rezolutii 4k, insa astazi vom discuta strict despre modelul 55HL910U, un TV care aduce cele mai recente tehnologii la un pret foarte accesibil. Nu vreau sa le laud, insa noile televizoare de la Horizon aduc chiar si un model curbat, este vorba de modelul 55HL950U pe care l-am prezentat aici.

Horizon 55HL910U vine cu un display Edge LED de o foarte buna claritate, rezolutia 4k ULTRA HD isi spune cuvantul datorita desintatii pixelilor, o imagine cu un contrast puternic si cu o luminozitate crescuta, discutam aici despre 350 cd/m² si contrastul dinamic 4000:1.

verifica-pret1

Fiind un model lansat la sfarsitul anului 2015 este clar ca aduce un design nou, un TV potrivit pentru o sufragerie moderna sau de ce nu pentru un dormitor mai mare. Horizon 55HL910U se poate remarca printr-o rama aproape inexistenta, asta il face sa fie un model de ultima generatie, subtire si elegant.

Horizon 55HL910U

Pretul este unul pe masura asteptarilor, nici prea scump, dar nici prea ieftin, as putea spune ca vine cu un raport calitate-fiabilitate-pret echilibrat, acum fiecare cu parerile lui, unii aleg Samsung doar pentru a avea in casa/apartamentul lor o firma mai cunoscuta, altii aleg Horizon pentru pretul accesibil si chiar si pentru calitatea imaginii.

Horizon 55HL910U aduce o diagonala de 140 cm., o rezolutie 4K ULTRA HD 3840 x 2160 si un aspect al imaginii WIDE 16:9, un TV cu un unghi de vizibilitate foarte bun 178 / 178, astefel ne putem uita la televizor din orice colt al camerei.

Nu trebuie sa uitam ca este un SMART TV, asadar avem internet prin WIfI si o multime de aplicatii, putem naviga pe internet direct din meniul televizorului sau putem asculta muzica direct de pe YouTube, putem sa-l programam sa ne trezeasca diminata sau putem sa urmarim filme online cu ajutorul aplicatiilor deja instalate, un TV perfect pentru orice familie.

Calitatea sunetului este exceptionala, aduce o putere de 2×10 W si caracteristicile superioare ale sunetului Dolby Digital Plus si EQUALIZER (5 BAND), astfel vom dispune de un sunet optimizat atat pentru filme cat si pentru muzica.

Pe partea de conectivitate nu sta deloc rau, putem remarca cele 4 porturi HDMi si Slotul CI+, acesta ne ajuta sa scapam de o a doua telecomanda si de acel reciver enervant pe care ni-l ofera firmele de cablu (valabil pentru cei care au televiziune digitala).

Pe final vreau sa precizez ca modelul Horizon 55HL910U este o alegere foarte buna pentru cei care dispun de un asemenea buget. Recomandam si ii dam fara drept de apel, NOTA 9.

Comentarii

Leave a reply

Review IT