Hotpoint-Ariston BCB 33 AA E I – combina frigorifica cu design modern si capacitate decenta!

Recomandata pentru o singura persoana sau o familie medie si chiar cu mai mult membri, combina frigorifica Hotpoint-Ariston BCB 33 AA E I este ideala pentru o racire/congelare eficienta si de inalta calitate a tuturor alimentelor dumneavoastra preferate. Aceasta se remarca in principal printr-un design modern, o clasa energetica A+, o capacitate decenta de depozitare, o functie de super-racire si multe altele, fiind disponibila insa pe eMAG.ro la un pret destul de ridicat pentru dotarile sale.

Designul sau simplu si modern va atrage cu siguranta toate privirile celor din jurul sau, gratie carcasei elegante de culoare alba si a celor doua usi reversibile cu deschidere standard de la stanga spre dreapta, potrivindu-se de asemenea in orice colt sau loc din bucataria sau chiar holul dumneavoastra. In plus, aceasta masoara 185,4 centimetri pe inaltime, 54 de centimetri latime si o adancime de 54,8 centimetri, avand insa un nivel redus de zgomot de doar 39 dB.

PROMOȚIE Hotpoint-Ariston BCB 33 AA E I, 328 l, Clasa A+, H 185.4 cm – verifică preț

Combina frigorifica eleganta si destul de spatioasa de la Hotpoint-Ariston este incadrata in clasa de eficienta energetica A+ pentru un consum cat mai redus de energie electrica, si anume aceasta inregistreaza un consum energetic anual de doar 271 kWh. Capacitate suficienta de depozitare a acesteia se datoreaza unui volumul net total decent de pana la 270 de litri, dintre care un volum net mare de 213 litri il detine compartimentul frigiderului iar restul volumului net de 57 de litri ii revine congelatorului.Hotpoint-Ariston BCB 33 AA E I

Compartimentul frigiderului dispune de patru rafturi din sticla, un suport pentru sticle, un compartiment special pentru depozitarea carnii, pestelui, etc., un compartiment pentru fructe/legume, patru rafturi amplasate pe usa, o functie de super-racire si de un sistem de dezghetare automat. In ceea ce priveste congelatorul, acesta beneficieaza de trei compartimente spatioase pentru pastrarea alimentelor proaspete mai mult timp fata de frigider, precum si de o capacitate generoasa de congelare de pana la 16 kilograme pe zi.

Comentarii

Leave a reply

Review IT