Hotpoint-Ariston BCB 80201 AA F C 03 – combina frigorifica incorporabila cu sistem No Frost si clasa A+!

Dotata cu sistemul de racire No Frost (Hibrid) si tehnologia exclusiva Active Oxygen, combina frigorifica incorporabila Hotpoint-Ariston BCB 80201 AA F C 03 este o posibila alegere perfecta pentru racire/congelarea rapida si de foarte buna calitate a alimentelor dumneavoastra. Disponibila pe eMAG.ro la un pret destul de bun, acesta vine in principal cu un design modern, display de tip LED foarte intuitiv, clasa energetica A+, sistem de racire No Frost, tehnologie Active Oxygen, un volum net total generos de 294 de litri si multe altele.

Designul sau este unul simplu si modern, de tip incorporabil, care se va integra perfect in orice tip de mobila pentru bucatarie, beneficiind de o carcasa eleganta de culoare alba, un display de tip LED foarte intuitiv, dar si de doua usi reversibile cu un maner integrat si o deschidere standard de la dreapta spre dreapta. Combina frigorifica incorporabila de la Hotpoint-Ariston este incadrata in clasa de eficienta energetica A+ pentru un consum cat mai redus de energie electrica, si anume aceasta inregistreaza un consum energetic anual de 335 kWh.

PROMOȚIE Hotpoint-Ariston BCB 80201 AA F C 03, 294 l, No Frost, A+ – verifică preț

Sistemul de racire No Frost (Hibrid), disponibil doar pentru compartimentul congelatorului, elimina formarea de gheata si totodata inghetarea alimentelor proaspete din congelator, oferind insa si un consum redus de energie electrica, fara a mai fi necesara dezghetarea manuala a congelatorului. Sistem de racire static al compartimentul frigiderului asigura o racire destul de buna, in timp ce tehnologia exclusiva Active Oxygen, cu oxigent activ, permite pastrarea prospetimii alimentelor pe o perioada mai lunga de timp de pana la 9 zile, la fel ca in prima zi.Hotpoint-Ariston BCB 80201 AA F C 03

In ceea ce priveste aspectul interior, compartimentul frigiderului include un volum net mare de 231 de litri, patru rafturi din sticla, un compartiment special Food Care Zone pentru depozitarea carnii, pestelui, etc., un compartiment pentru fructe/legume, patru rafturi amplasate pe usa si un sistem de dezghetare automat. Congelatorul dispune de un volum net decent de 63 de litri, trei compartimente spatioase pentru pastrarea alimentelor proaspete mai mult timp fata de frigider, un sistem de dezghetare automat, dar si de o capacitate generoasa de congelare de pana la 6 kilograme pe zi.

Comentarii

Leave a reply

Review IT