Hotpoint-Ariston FMF 923K EU.C – masina de spalat rufe cu design atractiv si performanta buna!

Hotpoint-Ariston FMF 923K EU.C este o masina de spalat rufe cu incarcare frontala si un raport calitate-pret excelent din orice punct de vedere, numai buna pentru orice persoana sau chiar familie, care impresioneaza in special printr-un design atractiv si cu totul special, certificare Woolmark Platinum Care, o capacitate generoasa de incarcare, viteza mare de centrifugare, clasa energetica A+++ si nu in ultimul rand 12 programe speciale de spalare.

Masina de spalat rufe de la Hotpoint Ariston ofera un design modern si foarte atragator, care se va potrivi perfect in orice bucatarie, baie sau chiar hol si nu numai, beneficiind de o carcasa eleganta de culoare neagra, un tambur de 62 de litri, selector centrifugare si un hublou transparent cu deshidere standard de la dreapta spre stanga. In plus, aceasta are o greutate de aproximativ 73,4 kilograme si masoara 85,5 centimetri pe inaltime, 59,5 centimetri latime si o adancime de 60,5 centimetri.

PROMOȚIE Masina de spalat rufe Hotpoint-Ariston FMF 923K EU.C, 9 kg – verifică preț

Clasa de eficienta energetica A+++ asigura un consum de energie electrica si totodata de apa mult mai redus fata de celelalte clase de pe piata, mai exact inregistreaza un consum energetic anual de doar 216 kWh si de numai 1,46 kWh pe ciclu de spalare, respectiv un consum mediu anual de apa de aproximativ 12254 litri. Pe langa toate acestea, masina de spalat rufe cu incarcare frontala este incadrata totodata in clasa de eficienta la spalare si stoarcere A.Hotpoint-Ariston FMF 923K EU C

Masina de spalat Hotpoint-Ariston FMF 923K EU.C de tip Super Silent dispune de un motor trifazat cu un sistem de suspensie inteligent ce absoarbe chiar si cele mai puternice vibratii pentru a va bucura de o spalare eficienta si foarte silentioasa chiar la dumneavoastra acasa. Aceasta a obtinut certificarea maxima Woolmark Platinum Care emisa de ‘The Woolmark Company’ pentru modele de cea mai buna calitate, care pot spala pana si hainele extrem de delicate cu eticheta “numai spalare manuala”.

Caracteristicile generale ale acesteia includ o viteza de centrifugare ridicata de maxim 1200 rotatii pe minut, capacitate generoasa de incarcara de pana la 9 kilograme pentru o curatare rapida si foarte eficienta a mai multor rufe in acelasi ciclu de spalare, dar si nu mai putin de 12 programe speciale de spalare, printre care Extra-clatire, Bumbac, Usor de calcat, Mix si multe altele.

Comentarii

Leave a reply

Review IT