Hotpoint Ariston FMG 622B EU – masina de spalat accesibila, economica si inteligenta, cu 6 kg de rufe!

 Preţ Hotpoint Ariston FMG 622B EU

In cazul in care scurta introducere de mai sus a fost suficienta pentru a va face o idee despre modelul Hotpoint Ariston, inainte sa incepem sa discutam despre caracteristicile sale principale, precizam ca aceasta se regaseste spre achizitionare in oferta magazinelor online de electro-IT din Romania. Masina de spalat Hotpoint Ariston FMG 622B EU este disponibila la un pret foarte ok de achizitionare pentru dotarile foarte bune ale acesteia, respectiv pentru orice tip de buget, in timp ce majoritatea magazinelor online va ofera serviciul de livrare standard si garantia inclusa de pana la 24 de luni.

 Review Hotpoint Ariston FMG 622B EU

Pe partea de aspect, design-ul modern si elegant al masinii de spalat rufe frontala de la Hotpoint Ariston se va integra perfect in orice tip de decor din locuinta voastra, beneficiind de o carcasa exterioara de culoare alba, o interfata digitala tip LCD si de un hublou transparent de culoare negru. In plus, masina de spalat Hotpoint Ariston cantareste aproximativ 67 de kilgorame si masoara 85 de centimetri in inaltime, 59,5 centimetri pe latime si o adancime ce nu depaseste 54 de centimetri, in timp ce aceasta produce un nivel redus de zgomot de numai 51 dB la spalare si de maxim 77 dB la centrifugare.

Masina de spalat Hotpoint Ariston FMG 622B EU are clasa energetica A++, respectiv clasa de eficienta la spalare A, precum si un consum minim de resurse, pentru a beneficia asadar de un consum anual de energie estimat la numai 168 kWh/an si de un consum anual de apa estimat la 8643 litri/an. Aceasta dispune de o viteza de centrifugare de maxim 1200 rpm, 16 programe speciale de spalare (Rapid, Jeans, Bumbac, Eco, Anti-pete, Antialergic, Baby Care, si altele) si de o capacitate buna de incarcare de pana la 6 kg de rufe, pentru a putea obtine rezultate foarte buna la fiecare ciclu de spalare.

In ceea ce priveste programele de spalare ale acesteia, programul antipete indeparteaza petele dificile de pe haine, programul special antialergic neutralizeaza bacteriile si alergenii din tesatura hainelor, in timp ce programul delicat pentru lana optimizeaza ciclul de spalare pentru hainele din lana cu eticheta de numai spalare manuala . Masina de spalat Hotpoint include functia Super Wash pentru o spalare intensiva a hainelor foarte murdare, optiunea de pornire intarziata pentru a incepe ciclu de spalare la ora prestabilita, dar si functia Extra Clatire pentru o clatirea suplimentara a hainelor.

Hotpoint Ariston FMG 622B EU

1200 Rpm ,Clasa A++ 6kg, Alb

 Părerea noastră despre produs

Acum ca am discutat despre caracteristicile sale principale, masina de spalat Hotpoint Ariston FMG 622B EU reprezinta, dupa parerea noastra, optiunea ideala pentru persoanele si/sau familiile care isi doresc o noua masina de spalat practica si economica, la un pret avantajos pentru orice tip de buget. Asadar, masina de spalat Hotpoint Ariston poate asigura o spalare economica si foarte eficienta a unei cantitati bune de rufe murdare, pentru a va bucura de haine perfect curate la ciclu de spalare, eliminand toate petele dificile si bacteriile din tesatura la un consum redus de energie/apa.

Comentarii

Leave a reply

*

code

Review IT