Hotpoint EBI18210F – Combina frigorifica cu NO FROST

Zilele trecute vecina mea m-a rugat sa-i recomand o combina frigorifica buna pentru ca vroia sa inlocuiasca vechiul frigider. M-am uitat peste ofertele disponibile pe emag.ro, am avut in vedere suma de care dispunea persoana si cam ce isi dorea de la viitoarea combina frigorifica si…toate drumurile, toate cautarile au dus catre combina frigorifica Hotpoint EBI18210F.

Aceasta se incadra cu brio in bugetul stabilit de vecina mea, era alba asa cum imi ceruse dansa si foarte incapatoare. Garantia este de 24 de luni, iar livrarea s-a facut gratuit, prin curierat rapid direct la dansa acasa. Mai departe, combina a fost super usor de montat, iar acum functioneaza perfect.

Verifică noul preţ pentru COMBINA Hotpoint EBI18210F

Recunosc ca stiu care sunt avantajele unei combine dotate cu sistem de racire No FROST asa ca acesta a fost un criteriu de baza cand am facut selectia. Hotpoint EBI18210F are NO FROST atat pe partea de congelator cat si pe partea de frigider. Volumul net total de 283 litri, este distribuit astfel: 210 litri pentru frigider si restul pentru congelator.

Hotpoint EBI18210F

Frigiderul are rafturile din sticla cu metal, foarte rezistente si usor de ajustat pe inaltime. Exista nu unul, ci doua compartimente pentru fructe si legume. Daca obisnuiti sa consumati multe fructe si legume in stare proaspata, atunci trebuie sa stiti ca in aceasta combina frigorifica exista suficient spatiu pentru a depozita o cantitate mare de astfel de alimente.

Congelatorul este impartit in trei compartimente si poate congela pana la 4 kg in 24 de ore. La noi in bloc mai exista din pacate mici intreruperi de curent si atunci o autonomie mare a combinei, de 13 ore a fost un alt atu important. Nu pot spune ca este foarte silentioasa, are 44 dB, am vazut si alte combine care aveau un nivel de zgomot mai mic, insa ca sa fim realisti diferenta nu este atat de semnificativa. Si apoi frigiderul este asezat in bucatarie si nu in dormitor.

Dar, in afara de cele prezentate, combina frigorifica Hotpoint EBI18210F mai are si alte avantaje. Este echipata cu o serie de functii utile: functia ECO va permite sa economisiti energie electrica, functia de super-racire va permite sa scadeti rapid temperatura in frigider pentru a conserva mai bine alimentele pe care le asezati in acel moment, iar sistemul antibacterian va garanteaza ca in interiorul frigiderului nu se vor forma si nu se vor depune bacterii si alte microorganisme daunatoare sanatatii.

Acestea fiind spuse, consider ca recomandarea mea pentru combina frigorifica Hotpoint EBI18210F, tinand cont bineinteles de cerintele date, a fost una bine intemeiata.

Comentarii

Leave a reply

Review IT