Hotpoint ENXTY19222XFW – frigider modern si foarte incapator, cu sistem Total No Frost!

Pret Hotpoint ENXTY19222XFW

Hotpoint ENXTY19222XFW este un nou frigider cu doua usi din inox, ideal pentru o familie normala (formata din 2-4 persoane) sau chiar pentru una ceva mai numeroasa, ceea ce reprezinta o alegere perfecta si destul de avantajoasa pentru oricine isi doreste un aparat frigorific modern si extrem de incapator, dotat cu mai multe functii si sisteme de ultima generatie. Acesta este disponibil deja si in oferta celor de la eMAG.ro la un pret accesibil pentru dotarile sale de top, remarcandu-se printr-un design elegant de culoare gri, clasa energetica A+, un afisaj LED extern, sistem de racire Total No Frost, un volum net mare de pana la 456 de litri, un sistem antibacterian Hygiene Control si multe altele.

Aspect Hotpoint ENXTY19222XFW

Design-ul modern si extrem de elegant al noului frigider cu doua usi de la Hotpoint se va face mai mult ca sigur remarcat oriunde il veti amplasa in locuinta dumneavoastra, beneficiind de o carcasa eleganta si rezistenta de culoare gri, realizata complet din otel inoxidabil, un panou de control electronic usor de utilizat (cu un afisaj LED extern si Full Control Touch), dar si de doua usi reversibile cu un maner orizontal integrat si o deschidere standard spre dreapta. In plus, acesta cantareste aproximativ 76 de kilograme si masoara 190,5 centimetri in inaltime, 70 de centimetri pe latime si o adancime demaxim 70 de centimetri, oferind un nivel redus de zgomot de doar 40 dB si o autonomie fara curent de pana la 12 ore.

Caracteristici Hotpoint ENXTY19222XFW

Sistemul unic de racire Total No Frost, disponibil in ambele compartimente ale aparatului frigorific marca Hotpoint, impiedica formarea de gheata si inghetarea alimentelor din congelator, in timp ce la frigider creeaza un microclimat ideal pentru pastrarea alimentelor proaspete pe termen lung, fara a mai fi necesara dezghetarea manuala a intreg frigiderului. Cu functia speciala Holiday, frigiderul poate fi lasat pornit pe perioade lungi de absenta indelungate sau in vacante, dar care in acelasi timp continua sa economiseasca energie, deoarece aceasta regleaza compartimentul frigiderului la o temperatura de repaus (cu usa inchisa si fara alimente), iar congelatorul continua sa functioneze in regim normal.

Citește și:  REVIEW - Samsung RT38K5435S9/EO

Compartimentul frigiderului dispune de un volum net de 355 de litri, patru rafturi dintr-o sticla rezistenta, un suport pentru sticle, un compartiment special Food Care Zone de doar 0 grade Celsius pentru pastrarea carnii, pestelui, etc. (cu functia Safe Defrost pentru o decongelare delicata), doua compartimente pentru fructe si legume, dar si de patru suporturi amplasate pe usa. Compartimentul congelatorului beneficieaza de un volum net de 101 litri, un sistem special pentru cuburi de gheata (Ice Twister), doua compartimente destul de spatioase pentru depozitarea alimentelor proaspete mai mult timp decat la frigider, precum si de o capacitate decenta de congelare de pana la 5 kilograme pe zi.

Review Hotpoint ENXTY19222XFW

Cu un design modern, o capacitate generoasa de depozitare si mai multe dotari de ultima generatie, noul frigider cu doua usi Hotpoint ENXTY19222XFW ar putea fi alegerea perfecta pentru dumneavoastra si intreaga familie, deoarece acesta este capabil sa asigure o racire si o congelare de foarte buna calitate a tuturor alimentelor proaspete, chiar si in zilele calde de vara. In plus, noul frigider cu doua usi marca Hotpoint are interiorul acoperit cu o folie permanenta speciala care previne formarea de mucegai si bacterii, prin intermediul unui sistem special antibacterian (Hygiene Control), ceea ce va permite sa va bucurati de cel mai bun loc pentru a pastra si proteja alimentele dumneavoastra in frigider.

Pro: Finisaj premium din inox, volum net total mare de 456 litri, sistem Total No Frost si compartiment Food Care Zone.

Contra: Nimic.

1 Comment
  1. Reply
    Andrei 20 februarie 2019 at 18:11

    e un frigider bun, dar nu vine insotit de balamalele prindere usi pe stanga, pentru ca…se “produc” doar in “Italia” (a se citi China) si dureaza saptamani bune pe comanda.

    Cablul electric superior sa zicem ca-i usor de schimbat, insa balamalele nu. Pentru 2 balamale idioate trebuie sa platesti in jur de 200 lei , fara montaj .

Leave a reply

Review IT