Hotpoint FMSF 702 B EU L – masina de spalat compacta cu program antipete si antialergic, din clasa A++!

 Preţ Hotpoint FMSF 702 B EU L

Accesibila, moderna si performanta, astazi va prezentam modelul Hotpoint FMSF 702 B EU L, o masina de spalat rufe compacta cu programul special de spalare anti-alergic si anti-pete, pe care o recomandam celor pentru care hainele murdare si petele dificile sunt o problema majora chiar si in prezent. Aceasta este disponibila deja si in oferta marilor magazine online de electro-IT din Romania la un pret foarte mic de achizitionare pentru dotarile foarte bune ale acesteia, dar si pentru un buget limitat sau nu foarte mare al celor interesati de masina de spalat al producatorului Hotpoint.

 Review Hotpoint FMSF 702 B EU L

Pe partea de aspect, design-ul compact si modern al masinii de spalat rufe cu incarcare frontala de la Hotpoint se va integra perfect in orice tip de decor, beneficiind de o carcasa exterioara de culoare alb, un display digital tip LCD pe panoul de comanda si de un hublou transparent de culoare negru. In plus, masina de spalat marca Hotpoint cantareste aproximativ 64,7 kilgorame si masoara 85 de centimetri in inaltime, 59,5 centimetri pe latime si o adancime de numai 43,5 centimetri, in timp ce aceasta produce un nivel redus de zgomot de doar 58 dB la ciclu de spalare si de maxim 72 dB la ciclu de centrifugare.

Masina de spalat Hotpoint FMSF 702 B EU L are o clasa energetica A++, respectiv cu clasa de eficienta la spalare A, si un consum redus de resurse la spalare, pentru a obtine un consum anual de energie estimat la numai 176 kWh pe an si un consum anual de apa estimat la 10667 litri pe an. Aceasta dispune de o viteza de centrifugare de maxim 1000 rpm, 16 programe speciale de spalare (Rapid, Bumbac, Jeans, Eco, Anti-pete, Antialergic, Baby Care, Super Silent si altele) si de o capacitate buna de incarcare de pana la 7 kg de rufe, pentru a va bucura de haine perfect curate la ciclul de spalare, exact la momentul potrivit.

In ceea ce priveste programele de spalare ale acesteia, programul special antipete indeparteaza petele dificile de pe haine, fara pretratament, la o temperatura constanta, prin miscarile tamburului, in timp ce programul special antialergic neutralizeaza bacteriile si alergenii din tesatura hainelor, prin incalzirea apei si mentinerea temperaturii constante. Pe langa toate acestea, masina de spalat Hotpoint include un program Super Silent pentru o spalare silentioasa chiar si pe timp de noapte, dar si certificarea maxima Woolmark Patinum Care pentru a spala eficient hainele din lana cu eticheta de numai spalare manuala.

Hotpoint FMSF 702 B EU L

7 kg, 1000 rpm, Clasa A++

 Părerea noastră despre produs

Acum ca am discutat despre caracteristicile sale principale, masina de spalat Hotpoint FMSF 702 B EU L reprezinta, din punctul nostru de vedere, o alegere ideala si avantajoasa pentru persoanele sau familiile care isi doresc o noua masina de spalat economica si foarte eficienta la spalare. Asadar, masina de spalat Hotpoint poate asigura o spalare foarte eficienta chiar si pentru hainele murdare sau cele cu pete dificile de indepartat, pentru a obtine rezultate foarte bune la ciclu de spalare, fara a produce mult zgomot sau a consuma multa energie.

Comentarii

Leave a reply

*

code

Review IT