REVIEW: Hotpoint FTGHL 641 D IX HA – cu Direct Flame și Flexi Zone!

Preț Hotpoint FTGHL 641 D IX HA

Plita încorporabilă Hotpoint FTGHL 641 D IX HA oferă două caracteristici inovatoare care dau performanță la gătit. Tehnologia patentată este flacăra directă care este distribuită prin designul revoluționar al noilor arzătoare. Fiecare arzător este format dintr-o singură bucată sub forma unui capac, acoperit cu 420 de găuri mici, atent aranjate. Flacăra arde direct în sus, fiind emanată prin aceste micro-perforații, într-un mod perfect uniform. Caracteristica Flexi Zone merge ceva mai departe, detectând inteligent poziția și dimensiunea tigăii. Indiferent dacă este o cafetieră mică sau o oală de dimensiuni mari, aceasta încălzește plita în consecință. Rezultatele sunt perfecte, iar distribuția căldurii rezultate este de înaltă definiție. Modelul deține 4 astfel de arzătoare cu alimentare pe gaz. Prețul acestei plite performante se află acum la reducere și este destul de convenabil.

Plita incorporabila Hotpoint FTGHL 641 D IX HA, Gaz, 4 arzatoare, Gratare din fonta, Aprindere electrica integrata, Inox

Plita incorporabila Hotpoint FTGHL 641 D IX HA, Gaz, 4 arzatoare, Gratare din fonta, Aprindere electrica integrata, Inox

Review Hotpoint FTGHL 641 D IX HA

Hotpoint FTGHL 641 D IX HA este o plită încorporabilă cu 4 arzătoare, care se alimentează cu gaz. Designul plitei este realizat din inox de culoare argintie și grătare din fontă. Plita oferă siguranță împotriva accidentelor întâmplătoare, deoarece este dotată cu supape electromagnetice de siguranță. Dacă din diverse motive un arzător se stinge, alimentarea cu gaze este oprită în mod automat. Arzătoarele plitei au intensități diferite, astfel distribuția acestora este următoarea: 2 arzătoare normale de 1,9 kw, un arzător mic de 1 kw și unul mare cu puterea de 3 kw. Având aprindere integrată, plita nu necesită un arzător extern, aprinderea arzătoarelor făcându-se prin acționarea unui buton. Acest sistem, oferă mai multă libertate utilizatorului și mai multă ușurință la gătit. Plita fiind încorporabilă și de culoare argintie se încadrează foarte bine în mobilierul oricărei bucătării, indiferent de culoarea acesteia.

Părerea noastră despre produs

Hotpoint FTGHL 641 D IX HA este o plită de gătit, care oferă o nouă experiență tehnologică în procesul de gătire. Această plită este dotată cu tehnologia Direct Flame, care distribuie flacăra de ardere în sus, direct pe baza cratiței. Plita încorporabilă Hotpoint FTGHL 641 D IX HA demonstrează cât de mult a avansat tehnologia în privința aparatelor de gătit. La plita încorporabilă Hotpoint FTGHL 641 D IX HA poți găti aproape orice. Poți fierbe diverse alimente, poți prăji legume sau carne și poți realiza chiar și deserturi gustoase. Deținând 4 arzătoare, le poți realiza toate acestea în același timp. Având aprindere electrică integrată, nu ai nevoie de un aprinzător extern. Acest aprinzător necesită doar o priză la care să îl cuplezi. Dacă vei alege temperatura potrivită, vei putea găti și vei reuși să salvezi calitatea naturală a alimentelor. Cele 4 butoane sunt dispuse două câte două în lateral, pe panoul frontal.  Utilizarea lor permit accesul la funcțiile plitei destul de intuitiv. Plita din inox, necesită o întreținerea  foarte ușoară, necesitând doar un burete îmbibat într-o soluție specială pentru inox, cu care să ștergi foarte ușor.  Cu  Hotpoint FTGHL 641 D IX HA totul devine mai ușor.

Hotpoint FTGHL 641 D IX HA

Gaz, 4 arzatoare, Gratare din fonta, Aprindere electrica integrata, Inox

– Părerea clienților –

Plita încorporabilă Hotpoint FTGHL 641 D IX HA este dotată cu o nouă tehnologie patentată de producător și are un design excelent, din inox care necesită o întreținere foarte ușoară. Deoarece este dotată cu 4 arzătoare, timpul de stat în bucătărie este mult redus, iar cu sistemul de siguranță nu vei fi niciodată în pericol. Hotpoint FTGHL 641 D IX HA este o plită de gătit excelentă. 

Plita încorporabilă Hotpoint FTGHL 641 D IX HA este destul de economică, deoarece este dotată cu 4 arzătoare pe gaz.  Cu sistemul de flacără directă se poate ajunge mult mai repede la punctul de fierbere a mâncărurilor. Cu sistemul Flexi Zone nu se risipește nimic. Având sistem de aprindere electrică integrată, este mult mai ușor să aprinzi arzătoarele plitei.  Hotpoint PKL 641 D2 IX HA EE este minunată.

Comentarii

Leave a reply

*

code

Review IT