REVIEW: Hotpoint PKL 641 D2 IX HA EE – Cu arzator wok și design din inox!

Preț Hotpoint PKL 641 D2 IX HA EE

Plita încorporabilă Hotpoint PKL 641 D2 IX HA EE este un model cu 4 arzătoare care variază ca dimensiune, între ele aflându-se și un arzător wok. Acestea se adaptează în funcție de ceea ce gătești și la dimensiunii diferitelor recipiente de gătit. Grătarele sunt realizate din fontă și sunt în număr de 2. Aceste grătare sunt rezistente la temperaturi înalte și suportă orice greutate. Mai mult decât atât, acestea prezintă siguranță în timpul gătirii. Având siguranță la gătit, poți prepara destins orice mâncare. Aprinderea electrică este o caracteristică utilă pentru orice aparat electrocasnic de gătit. De această dată nu mai ai nevoie de un aprinzător extern. Apasă pe butonul aprinzătorului pentru a aprinde arzătorul. Asta este tot ceea ce trebuie să faci pentru ca preparare mâncării să fie mult mai distractivă. Prețul plitei încorporabile Hotpoint PKL 641 D2 IX HA EE este accesibil și acum poți cumpăra produsul la reducere.

Plita incorporabila Hotpoint PKL 641 D2 IX HA EE, Gaz, 4 Arzatoare, Arzator wok, Gratare din fonta, Aprindere electrica integrata, Inox

Plita incorporabila Hotpoint PKL 641 D2 IX HA EE, Gaz, 4 Arzatoare, Arzator wok, Gratare din fonta, Aprindere electrica integrata, Inox

Review Hotpoint PKL 641 D2 IX HA EE

Hotpoint PKL 641 D2 IX HA EE este o plită încorporabilă care se alimentează cu gaz. Plita încorporabilă prezintă 4 arzătoare.  Grătarele de deasupra arzătoarelor sunt realizate din fontă de bună calitate care nu se distorsionează în timp. Plita nu prezintă niciun pericol, deoarece este dotată cu supape electromagnetice de siguranță.  Dacă din întâmplare un arzător se stinge din diverse motive, alimentarea cu gaze este oprită automat. Plita este creată din inox, dându-i un aspect foarte frumos și modern. Arzătoarele au intensități diferite. Iată distribuția acestora: 1 arzător normale de 1,65 kw, un arzător mic de 1 kw, unul mare cu puterea de 2,6 kw și un arzător wok. Plita pe gaz se distinge de alte dispozitive asemănătoare, prin propriile controale și prin faptul că deține un arzător wok cu flacără dublă de 3,6 kw. Această tehnică, oferă mai multă libertate utilizatorului, care poate utiliza wok-ul pentru accelerarea procesului de gătire. Producătorul oferă posibilitatea și libera alegere de a găti mâncarea în mod normal sau de a găti într-un mod rapid.

Părerea noastră despre produs

PKL 641 D2 IX HA EE reprezintă pentru gospodine, o oportunitate de a experimenta noua tehnologie și de a evada din bucătăria tradițională. Această plită te ajută să îți manifești talentul, gătind diferite rețete culinare. Plita încorporabilă PKL 641 D2 IX HA EE demonstrează cât de repede și de ușor poți găti o mâncare, dacă dispui de un aparat electrocasnic modern și tehnologizat. Cu plita încorporabilă PKL 641 D2 IX HA EE poți face aproape orice. Poți fierbe diverse alimente, poți prăji diferite legume și poți face un grătar. Cu cele 4 arzătoare, poți realiza toate acestea în același timp. Având aprindere electrică încorporată, nu ai nevoie de un chibrit. Acest aprinzător se utilizează foarte ușor, necesitând doar o priză la care să îl cuplezi. Dacă vei alege temperatura potrivită, vei găti putea găti și vei reuși să salvezi calitatea naturală a alimentelor. Pe panoul frontal al plitei se găsesc 4 butoane dispuse două câte două în lateral.  Acestea permit accesul la funcțiile plitei foarte ușor și intuitiv. Plita este realizată din inox, rezistent la orice temperatură. Întreținerea plitei se face foarte ușor, prin ștergerea cu un burete îmbibat în soluție specială pentru inox.

Hotpoint PKL 641 D2 IX HA EE

Gaz, 4 Arzatoare, Arzator wok, Gratare din fonta, Aprindere electrica integrata, Inox

– Părerea clienților –

Plita încorporabilă Hotpoint PKL 641 D2 IX HA EE are un design excelent, din material de inox și este creată de un producător recunoscut. Fiind dotată cu 4 arzătoare din care unul este wok, pur și simplu gătești de plăcere. Cu sistemul de siguranță nu prezintă niciun pericol. O plită de gătit excelentă. 

Plita încorporabilă Hotpoint PKL 641 D2 IX HA EE deține 4 arzătoare pe gaz , iar pentru o mai bună utilizare acestea sunt dispuse intuitiv. Întreținerea plitei se realizează ușor, prin curățarea cu un burete umed. Cu sistemul wok nu trebuie să-ți mai faci probleme că nu-ți ajunge timpul, deoarece acesta accelerează procesul de gătire. Hotpoint PKL 641 D2 IX HA EE este minunată.

Comentarii

Leave a reply

*

code

Review IT