Hotpoint RPD 1047 DD EU – masina de spalat inteligenta si economica, cu capacitate de 10 kg de rufe!

 Preţ Hotpoint RPD 1047 DD EU

Astazi va prezentam o alta masina de spalat super economica si foarte inteligenta de la producatorul Hotpoint, si anume vorbim despre modelul Hotpoint RZ 1047 W EU, o masina de spalat rufe frontala cu un clasa A+++ -40%, o capacitate de 10 kg de rufe si tehnologia Direct Injection si Digital Motion. Masina de spalat Hotpoint se regaseste deja si in oferta magazinelor online de electro-IT din Romania la un pret super ok pentru consumul minim de energie si performantele excelente de spalare, astfel ca pe aceasta o recomandam celor care vor o masina de spalat complet echipata si la un pret avantajos.

 Review Hotpoint RPD 1047 DD EU

Pe partea de aspect, noua masina de spalat rufe cu incarcare frontala de la Hotpoint va ofera un design minimalist si ultra-modern, cu o carcasa exterioara de culoare alba, un panou de comanda electronic (cu un display digital tip LCD) si o usa transparenta de culoare neagra, care se va integra perfect oriunde o veti amplasa in locuinta voastra. In plus, masina de spalat Hotpoint are dimensiunile normale de 85 x 59,5 x 60,5 centimetri si o greutate de aproximativ 75 de kilograme, in timp ce aceasta produce un nivel redus de zgomot de doar 56 dB la ciclul de spalare si de maxim 76 dB la ciclul de centrifugare.

In ceea ce priveste performantele sale la spalare, masina de spalat Hotpoint RPD 1047 DD EU are clasa energetica superioara A+++ -40% si un consum foarte redus de resurse, pentru a beneficia de un consum anual de energie estimat la numai 141 kWh pe an si un consum mediu anual de apa estimat la 12460 litri pe an. Aceasta dispune de o viteza de cetrifugare de maxim 1400 rpm, 16 programe speciale de spalare (AntiAlergic, SuperWash, Bumbac, Lana, BabyCare si altele), dar si de o capacitate mare de spalare de pana la 10 kilograme de rufe, pentru a obtine cele mai bune rezultate la ciclul de spalare.

Tehnologia Direct Injection aduce o spalare foarte eficienta in comparatie cu alte masini de spalat, astfel ca veti putea reduce temperatura de spalare la 20 de grade Celsius, cu acelasi rezultate ca la 40 de grade Celsius, pentru a putea asadar sa spalati acum hainele albe si colorate intr-un singur ciclu de spalare, fara a le decolora. Masina de spalat Hotpoint combina tehnologia de injectie directa (Direct Injection) cu tehnologia Digital Motion, pentru a elimina fara probleme toate petele de murdarie de pe haine, chiar si pe cele dificile de indepartat, respectiv pentru a avea grija in acelasi timp de tesaturile si culorile lor.

Hotpoint RPD 1047 DD EU

10 kg, 1400 RPM, Clasa A+++

 Părerea noastră despre produs

Dupa toate cele spuse mai sus, masina de spalat Hotpoint RPD 1047 DD EU reprezinta, dupa parerea noastra, o alegere perfecta pentru persoanele sau familiile care vor o masina de spalat economica si foarte inteligenta, insa nu dispun de un buget mare. In plus, masina de spalat Hotpoint poate asigura o spalare foarte economica si extrem de eficienta a unei cantitati de pana la 10 kg de rufe, pentru a va bucura de haine perfect curate fara a afecta tesatura sau a le decolora.

Comentarii

Leave a reply

*

code

Review IT