Masina de spalat rufe Hotpoint RPD 1047 DX EU, 10 KG, 1400 RPM, Clasa A+++, Alb – capacitate mare de incarcare!

Stiti de ce as achizitiona masina de spalat rufe Hotpoint RPD 1047 DX EU?

Nu, nu pentru ca are un nume atat de pompos.

Da, pentru ca este o masina de spalat super moderna, arata foarte bine, are toate functiile pe care le-as dori la o masina de spalat si … bonus: are un consum de energie foarte mic.

Masina de spalat rufe Hotpoint RPD 1047 DX EU de la Ariston are o capacitate de incarcare mare, de 10 kg. Asta inseamna ca e gandita penru familii mai numeroase, unde se gaseste aproape zilnic cate ceva de spalat.

Verifică noul preţ pentru Hotpoint RPD 1047 DX EU

Faptul ca are un consum foarte mic, de 0.67 kwh a facut sa fie “premiata” cu nota 10 cu multe felicitari, adica A+++. Uitati de facturile cu sume mari la energie electrica. Cu aceasta masina de spalat stiti ca nu veti incarca prea mult costurile energetice. Din contra. La fel se intampla si cu consumul de apa, care este gestionat in mod rational. Anual, consumul de apa poate ajunge la 12460 litri.

Hotpoint RPD 1047 DX EU

Hotpoint RPD 1047 DX EU este echipata cu 16 programe de spalare. Dintre acestea remarcam cu placere un program special gandit pentru pilote, unul antialergic delicat si plus 60 sau Baby. Iata deci trei programe concepute clar pentru extra-clatire, astfel incat sa nu ramana urme de detergent pe haine, urme si miros care ar putea perturba sanatatea celor predispusi la alergii. Alte programe utile sunt cele pentru lenjerie si bumbac.

Functiile speciale ca Super Silent va asigura ca masina functiona in parametri redusi de zgomot. Mai exact, nivelul de zgomot in timpul centrifugarii ajunge la 76 dB(A).

Citește și:  REVIEW - Beko WTV9716DXST

In plus puteti selecta gradul de centrifugare si puteti programa masina sa inceapa spalarea dupa cateva ore. Programarea intarziata este o functie utila pe care o puteti folosi atunci cand plecati de acasa si vreti ca la intoarcere rufele sa va astepte curate in masina de spalat.

Hotpoint RPD 1047 DX EU cantareste 75.9 kg si are 85 cm latime, 59.5 cm lungime si 60.5 cm adancime. Livrarea este gratuita si garantia standard este de 24 de luni. Optional se poate alege garantie extinsa pana la patru ani.

Sa nu uit. Am spus la inceputul articolului ca unul din motivele pentru care as alege aceasta masina de spalat este faptul ca “arata bine”. Asa este. Este alba, cadranul din jurul hubloului este negru si ii confera o eleganta aparte. Afisajul negru cu scris galben este sus in dreapta, iar sertarul pentru detergent in stanga.

Comentarii

Leave a reply

Review IT