Hotpoint RZ 1047 W EU – masina de spalat Super Silent cu capacitate mare si tehnologie noua!

 Preţ Hotpoint RZ 1047 W EU

Aducem astazi la review o masina de spalat complet echipata entru ziua de azi, si anume vorbim despre modelul Hotpoint RZ 1047 W EU, o noua masina de spalat rufe frontala cu un design complet negru, o capacitate de 10 kg de rufe si tehnologiile Direct Injection si Digital Motion. Masina de spalat Hotpoint se regaseste deja si in oferta magazinelor online de electro-IT din Romania la un pret foarte ok pentru caracteristicile sale excelente de generatie actuala, astfel ca pe aceasta o recomandam persoanelor sau familiilor care isi doresc o noua masina de spalat foarte bine echipata la un pret avantajos.

 Review Hotpoint RZ 1047 W EU

Design-ul ultra-modern si super elegant al masinii de spalat rufe Super Silent cu incarcare frontala de la Hotpoint se va integra perfect oriunde o veti amplasa in locuinta dumneavoastra, beneficiind de o carcasa complet neagra, un panou de comanda electronic (cu un display digital tip LCD) si de un hublou complet negru de dimensiuni standard. Noua masina de spalat Hotpoint are dimensiunile normale de 85 x 59,5 x 60,5 centimetri si o greutate de aproximativ 75,9 kilograme, in timp ce aceasta produce un nivel redus de zgomot de doar 56 dB la ciclul de spalare si de maxim 76 dB la ciclul de centrifugare.

Noul motor trifazat tip Inverter a fost conceput in special cu un sistem de suspensie care absoarbe chiar si cele mai puternice vibratii pentru a asigura o silentiozitate perfecta la spalare, chiar si in timpul ciclului de centrifugare. Cu tehnologia Direct Injection, veti putea reduce temperatura de spalare la 20 de grade Celsius, cu aceleasi rezultate ca la 40 de grade Celsius, astfel incat sa puteti spala hainele albe si colorate intr-un singur ciclu de spalare. In plus, masina de spalat Hotpoint combina tehnologia Direct Injection si Digital Motion, pentru a elimina toate petele de pe haine, chiar si cele mai dificile de indepartat.

Masina de spalat Hotpoint RZ 1047 W EU are clasa energetica ridicata A+++, respectiv clasa de eficienta la spalare A,  si un consum foarte redus de resurse la spalare, pentru a obtine asadar un consum anual de energie estimat la numai 141 kWh pe an si un consum mediu anual de apa estimat la 12460 litri pe an. Aceasta dispune de o viteza de cetrifugare de maxim 1400 rpm, un numar de 16 programe speciale de spalare (AntiAlergic, SuperWash, Bumbac, Lana, BabyCare si altele), dar si de o capacitate mare de spalare de pana la 10 kg de rufe, pentru a obtine rezultate foarte bune la fiecare ciclu de spalare.

Hotpoint RZ 1047 W EU

10 kg, 1400 RPM, Clasa A+++

 Părerea noastră despre produs

Acum ca am discutat despre caracteristicile principale ale acesteia, suntem de parere ca noua masina de spalat Hotpoint RZ 1047 W EU poate asigura o spalare economica si foarte eficienta a unei cantitati de pana la 10 kg de rufe, pentru a va bucura asadar de haine perfect curate fara a afecta tesatura lor sau a le decolora. Asadar, masina de spalat Super Silent de la Hotpoint reprezinta, dupa parerea noastra, o alegere perfecta pentru cei care vor o masina de spalat moderna, incapatoare si foarte inteligenta, la un pret avantajos, datorita raportului calitate/pret foarte bun din punctul nostru de vedere.

Comentarii

Leave a reply

*

code

Review IT