REVIEW – Hotpoint SB 1801 AA

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

 Hotpoint SB 1801 AA

Vezi AICI | PREȚUL ZILEI

Astazi discutam despre un aparat frigorific tip incorporabil de mare capacitate, Hotpoint SB 1801 AA, dedicat exclusiv pentru a refrigera alimentele proaspete, de la marele brand american si european, Hotpoint, detinut de catre companiile cunoscute Whirlpool si Haier. Acesta este de fapt un frigider cu o usa, ce detine o capacitate de 318 litri si face parte din clasa energetica A+, pe care il putem incorpora usor in orice decor si il recomandam celor ce consuma multe alimente proaspete.

Frigiderul Hotpoint nu este echipat, din pacate, si cu sistemul inteligent de racire No Frost, dar include totusi un ventilator despre care vom discuta imediat, acesta fiind prezentat sub forma unei solutii ideale de utilizat impreuna cu un congelator incorporabil pentru a creea un side by side incapator. Ca o mica paranteza, precizam faptul ca aparatul frigorific de la Hotpoint poate fi achizitionat sub pretul standard de la producator, in functie de oferta magazinului online de unde faceti achizitia aparatului.

 Review Hotpoint SB 1801 AA

In ceea ce priveste aspectul exterior, aici nu avem prea multe de discutat cu privire la design-ul modern tip incorporabil al frigiderului cu o usa Hotpoint, deoarece dupa cum am precizat si la inceputul review-ului aparatul se integreaza perfect in mobila de bucatarie. Acesta este compus dintr-o carcasa eleganta de culoare alba, un termostat reglabil la interior si dintr-o singura usa reversibila tot de culoare alba (cu deschidere normala spre dreapta, in timp ce frigiderul de la Hotpoint produce un nivel minim de zgomot de numai 35 dB la functionare.

Frigiderul incorporabil Hotpoint SB 1801 AA este incadrat cu succes in clasa de eficienta energetica A+ ce promite asadar un consum optim de energie in timpul functionarii, avand un consum anual de energie estimat la 147kWh. Chiar daca aparatul nu dispune de sistemul cunoscut de racire No Frost, care elimina complet gheata de la interior, acesta integreaza totusi un ventilator ce asigura o temperatura ideala pentru ca alimentele sa fie pastrate proaspete pe termen lung. Acum, capacitatea neta de depozitare a frigiderului ajunge pana la 318 litri, ceea ce rezulta ca este suficient de incapator chiar si pentru o familie numeroasa.

Citește și:  REVIEW - Samsung BRB260030WW

In ceea ce priveste compartimentarea interioara, frigiderul include un suport pentru oua, un suport metalic pentru sticlele de vin, sase rafturi din sticla securizata pentru diferite alimente, doua sertare transparente si destul de spatioase pentru fructe/legume si cinci suporturi amplasate pe usa pentru a stoca sticle, borcane si chiar conserve. In incheiere, aparatul frigorific Hotpoint se mai bucura si de o iluminare interioara pe LED-uri pentru o usurinta in utilizare pe timp de noapte, respectiv de un filtru antibacterian si unul impotriva mirosurilor neplacute.

 Părerea noastră despre produs

Frigiderul incorporabil Hotpoint SB 1801 AA este, din punctul nostru de vedere, ideala pentru familiile ce consuma o cantitate mare alimente proaspete sau vor o solutie moderna de depozitare a acestora, fara sa influenteze per total aspectul actual din locuinta. Acesta are ca aspecte pozitive design-ul exterior tip incorporabil, eficienta energetica ridicata, cantitatea mare de depozitare si compartimentarea interioara eleganta, iar ca aspecte negative putem trece pe lista lipsa sistemului de racire No Frost si pretul cam ridicat de achizitionare.
REVIEW – Hotpoint SB 1801 AA
5 (100%) 3 votes
Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

Comentarii

Leave a reply