Hotpoint T 16 A1 D/HA – frigider incorporabil cu doua usi si o capacitate decenta!

Hotpoint T 16 A1 D/HA este un frigider incorporabil, cu doua usi, de la brandul american si european Hotpoint, detinut de grupul italian Indesit Company, recomandat atat pentru o singura persoana cat si pentru o familie medie si chiar cu mai multi membri. Acesta este disponibil pe eMAG.ro la un pret decent pentru dotarile sale, remarcandu-se in principal printr-un raport calitate-pret foarte bun din aproape orice punct de vedere, fiind ideal pentru racirea/congelarea alimentelor proaspete.

Designul clasic si modern al frigiderului incorporabil de la Hotpoint, cu doua usi si compartimentul congelatorului amplasat in partea de sus, se va integra perfect in orice loc din bucataria dumneavoastra, beneficiind de o carcasa elegante de culoare alba si de doua usi reversibile cu o deschidere standard de la stanga spre dreapta. In plus, aceasta masoara 157,6 centimetri pe inaltime, 54 de centimetri latime si o adancime tot de 54 de centimetri, avand un nivel redus de zgomot de doar 41 dB.

PROMOȚIE Hotpoint T 16 A1 D/HA, 240 l, H 157 cm, Clasa A+, Alb – verifică preț

Frigiderul incorporabil Hotpoint T 16 A1 D/HA este incadrat in clasa de eficienta energetica A+ pentru un consun cat mai redus de energie electrica fata de celelalte modele similare din clasa A, si anume acesta inregistreaza un consum energetic anual de doar 266 kWh. Capacitatea suficienta de depozitare se datoreaza unui volum net total decent de pana la 240 de litri, dintre care un volum net mare de 191 litri il detine compartimentul frigiderului iar restul volumului net total ii revine congelatorului.Hotpoint T 16 A1 D HA

In ceea ce priveste interiorul, compartimentul frigiderului dispune de cinci rafturi din sticla, un suport pentru oua, un compartiment pentru fructe/legume, patru rafturi amplasate pe usa, o iluminare interioara, dar si de un sistem de dezghetare automat. Congelatorul beneficieaza la randul sau de o tava pentru gheata, un singur compartiment spatios pentru pastrarea alimentelor proaspete mai mult timp fata de frigider, precum si de o capacitate decenta de congelare de pana la 2,5 kilograme pe zi.

Comentarii

Leave a reply

Review IT