HP 15-AC104NQ – laptop elegant si performant pentru activitatile zilnice!

Accesibil, elegant si performant, laptopul HP 15-AC104NQ de 15,6 inch este o posibila alegere perfecta pentru utilizarea normala de zi cu zi, precum navigarea pe internet, multimedia, jocuri mai mici sau online, etc., remarcandu-se printr-un raport calitate-pret excelent din orice punct de vedere. Laptopul de la HP a aparut recent si in oferta celor de la eMAG.ro, fiind disponibil la un pret foarte bun in comparatie cu dotarile sale.

Display iluminat din fundal cu WLED-uri de tip HD LED dispune de o diagonala normala de 15,6 inch si rezolutie maxima de 1366 x 768 pixeli, afisand imagini clare si de inalta definitie pentru o experienta vizuala incredibila, in timp ce tehnologia speciala HP BrightView de anti-reflexie ofera imagini la fel de bun chiar si la exterior sau in locurile mai luminoase. In plus, cele doua difuzoare stereo integrate permit redarea unui sunet puternic si de inalta fidelitate, fara distorsiuni prea mari la un volum mai ridicat.

PROMOȚIE Laptop HP 15-AC104NQ, Intel Core i7, Memorie 4GB – verifică preț

Dotat cu procesorul Intel Core i7-4510U, din a 4-a generatie de procesoare Haswell, laptopul elegant de la HP asigura o putere de calcul foarte buna pentru rezolvarea tuturor sarcinilor zilnice de acasa sau la birou, gratie celor doua nuclee ce ruleaza la o frecventa de pana la 3,1 GHz (cu ajutorul tehnologiei Intel Turbo Boost), 4 MB Cache, tehnologiile principale de la Intel si nu in ultimul rand de placa grafica integrata Intel HD Graphics 4400.HP 15-AC104NQ

Memoria RAM este de tip DDR3L si are o capacitate standard de 4 GB la frecventa de 1600 MHz, mai mult decat suficienta pentru navigarea rapida pe internet, redarea continutului multimedia preferat, jocuri mai mici sau online si nu numai, avand inclusa doar o singura placuta de RAM. In ceea ce priveste stocarea, laptopul de la HP include o unitate HDD, cu o viteza de rotatie de 5400 rpm si o capacitate decenta de stocare de 500 GB, pentru salvarea tuturor fisierelor dumneavoastra.

Pe partea de grafica, laptopul HP 15-AC104NQ dispune, pe langa placa grafica integrata a procesorului de la Intel, de o placa video dedicata puternica AMD Radeon R5 M330, cu o memorie de doar 1 GB, dar care suporta o performanta grafica foarte buna in orice tip de continut. Cu toate acestea, bateria Li-Ion de 4 celule pentru a va putea bucura de o autonomie de lucru indelungata, fara a sta cu grija conectarii cablului de alimentare.

Comentarii

Leave a reply

Review IT