HP 250 G4 – laptop accesibil cu design elegant si performanta decenta!

Dedicat in special pentru utilizarea zilnica de acasa sau de la birou, laptopul accesibil HP 250 G4 este ideal pentru cei care isi doresc un dispozitiv portabil pentru afaceri si chiar distractie, gratie unui raport performanta-pret bun din orice punct de vedere. Acesta vine cu un design elegant, ecran HD LED de 15,6 inch, specificatii hardware decente si mai multe caracteristici multimedia utile si de buna calitate, toate acestea la un pret foarte accesibil pentru orice buget.

Laptopul de la HP ofera un design elegant si portabil ce va permite sa il luati cu dumneavoastra oriunde aveti nevoie de o performanta decenta pentru productivitatea mobila sau divertisment. La exterior, acesta beneficieaza de o carcasa atragatoare de culoare neagra, fabricata dintr-un plastic rezistent, tastatura confortabila si placuta la atingere, dar si un touchpad de mare precizie cu suport pentru gesturi multi-atingere.

PROMOȚIE HP 250 G4 cu procesor Intel® Core™ i3-4005U 1.70GHz – verifică preț

Display-ul High Definition de tip LCD LED dispune de o diagonala normala de 15,6 inch si rezolutie decenta HD de maxim 1366 x 768 pixeli, afisand asadar imagini clare si de foarte buna calitate la unghiuri destul de largi de vizibilitate, in timp ce stratul anti-reflexie ofera imagini stralucitoare si culori vii chiar si la exterior. In plus, cele doua difuzoare stereo integrate, cu tehnologie speciala DTS Studio Sound, permit redarea unui sunet bun si destul de puternic.HP 250 G4

Pe partea de hardware, laptopul elegant si accesibil HP 250 G4 integreaza procesorul Intel Core i3-4005U, din a 4-a generatie de procesoare Haswell, pentru utilizarea normala de zi cu zi, gratie celor doua nuclee ce ruleaza la o frecventa maxima de pana la 1,7 GHz, dimensiunii Cache de 3 MB, tehnologiile principale de la Intel si placa grafica integrata 4400 cu o frecventa grafica de maxim 950 MHz si memorie video de 2 GB.

Memoria RAM este de tip DDR3L si are o capacitate standard de doar 4 GB la frecventa de 1600 MHz, mai mult decat suficienta pentru navigarea pe internet, multimedia si chiar jocuri online, suportand insa o memorie maxima de RAM de pana la 8 GB prin intermediul singurului slot integrat pe laptop. Unitatea clasica HDD, cu o viteza de rotatie de 5400 rpm, asigura stocarea fara probleme a sistemului de operare preferat si a datelor dumneavoastra, gratie capacitatii suficiente de stocare 500 GB.

Comentarii

Leave a reply

Review IT