HP 255 G5 – laptop accesibil, elegant si destul de performant, pentru activitatile zilnice!

Accesibil, elegant si destul de performant, noul laptop HP 255 G5 reprezinta o platforma ideala si foarte portabila pentru utilizarea zilnica de acasa sau de la birou, datorita specificatiilor sale hardware decente, fiind perfect pentru toti cei care vor sa fie conectati in permanenta la internet, oriunde s-ar afla. Acesta vine cu un design portabil si elegant, ecran HD LED de 15,6 inch, sunet puternic si captivant, componente hardware destul de performante si mai multe caracteristici multimedia utile, toate acestea la un pret extrem de accesibil pentru orice tip de buget.

Designul sau modern si destul de portabil se va face mai mult ca sigur remarcat oriunde il veti lua cu dumneavoastra, beneficiind de o carcasa eleganta de culoare neagra, fabricata dintr-un plastic rezistent, o tastatura de marime normala si confortabila la utilizare, dar si de un touchpad cu suport pentru gesturi multi-atingere. In plus, acesta mai include o camera web VGA de 0,3 MP pentru convorbirile online de pe internet, un slot de carduri SD, precum si o baterie Li-Ion de 3 celule pentru o autonomie mare de lucru, avand dimensiunile de 25,46 x 38,43 x 2,43 centimetri si o greutate de 2,1 kilograme.

HP 255 G5, AMD E2-7110, 4GB DDR3, HDD 500GB, Intel HD – profită acum de reducere

Display-ul LCD LED al laptopului accesibil si elegant marca HP dispune de o diagonala normala de 15,6 inch (39,6 centimetri), rezolutie decenta de maxim 1366 x 768 pixeli (HD), dar si de un finisaj anti-glare pentru eliminarea reflexiilor nedorite, afisand asadar imagini clare si de inalta definitie, la unghiuri largi de vizualizare, pentru o experienta vizuala foarte buna. Pe partea de sunet, cele doua difuzoare stereo integrate, cu tehnologia superioara de sunet DTS Studio Sound, permit redarea unui sunet captivant si destul de puternic, fara distorsiuni prea mari chiar si la un volum mai ridicat.HP 255 G5

Laptop HP 255 G5 este dotat cu noul procesor AMD E2-7110, lansat pentru prima data undeva pe la jumatatea anului trecut, ceea ce ofera o putere destul de mare de calcul pentru rezolvarea fara probleme a sarcinilor de zi cu zi, fie de acasa sau de la birou. Noul procesor AMD E2-7110, din familia de procesoare AMD E-Series, integreaza nu mai putin de patru nuclee ce ruleaza la o frecventa normala de pana la 1,8 GHz, 2 MB de Cache, tehnologiile principale de la AMD, precum si solutia grafica AMD Radeon R2 pentru o performanta grafica decenta si acceptabila in utilizarea zilnica.

Memoria RAM este de tip DDR3L include o capacitate standard de RAM de doar 4 GB la frecventa normala de 1600 MHz, mai mult decat suficienta pentru utilizarea normala de zi cu zi (office, navigarea pe internet, multimedia si chiar jocuri online), aceasta fiind insa si memoria maxima de RAM suportata de laptopul accesibil si destul de performant de la HP. In ceea ce priveste stocarea, unitatea clasica de tip HDD, cu o viteza de rotatie de 5400 rotatii pe minut, asigura salvarea tuturor datelor dumneavoastra importante, avand o capacitate mare de stocare de maxim 500 GB.

Comentarii

Leave a reply

Review IT