HP ProBook 440 G3 – laptop elegant si destul de performant pentru productivitatea mobila!

Conceput special pentru lucrul mobil si productivitatea de acasa sau de la birou, laptopul HP ProBook 440 G3 este ideal pentru specialistii marilor interprinderi sau IMM-uri, conform companiei americane HP, care isi doresc o combinatie convenabila de putere, capabilitati multimedia si de o securitate esentiala. Acesta vine cu un design portabil si elegant, ecran Full HD LED de 14 inch, sunet puternic si captivant, componente hardware destul de performante, noul sistem de operare Windows 7 / Windows 10 si mai multe caracteristici multimedia extrem de utile, toate acestea la un pret decent.

Designul subtire, usor si rezistent al laptopul marca HP ofera tuturor profesionistilor mobili si nu numai o solutie puternica pentru a putea ramane productivi chiar si in deplasare, ceea ce asigura performante foarte bune si caracteristici de securitate esentiale pentru lucrul mobil din ziua de azi. In ceea ce priveste aspectul sau modern si foarte atragator, acesta beneficieaza de o carcasa eleganta si rezistenta de culoare neagra, fabricata in totalitate din aluminiu, o tastatura antistropi, un touchpad cu suport pentru gesturi multi-atingere, precum si de un senzor digital de amprenta.

PROMOȚIE Laptop HP ProBook 440 G3 cu procesor Intel® Core™ i7-6500U 2.50GHz, Skylake™, 14″ Full HD, 8GB, 256GB SSD – verifică preț

Display-ul FHD de tip LCD LED dispune de o diagonala redusa de doar 14 inch (35,56 centimetri) si de o rezolutie foarte buna de maxim 1920 x 1080 pixeli (Full HD), afisand asadar imagini clare si de inalta definitie, in timp ce stratul anti-reflexie ofera imagini la fel de bune si culori vii chiar si la exterior. Pe langa toate acestea, cele doua difuzoare stereo integrate, cu tehnologia superioara de sunet DTS Studio Sound, permit redarea unui sunet captivant si destul de puternic, pentru crearea unei experiente audio-video impresionante.HP ProBook 440 G3

Echipat cu noul procesor Intel Core i7-6500U, lansat pentru prima data undeva prin al treilea trimestru al anului trecut, laptopul HP ProBook 440 G3 beneficieaza de o performanta mare pentru rezolvarea mult mai rapida si mai fluida a tuturor sarcinilor de zi cu zi, de acasa sau de la birou. Noul procesor de la Intel, din a 6-a generatie de procesoare Skylake, integreaza doua nuclee ce ruleaza la o frecventa normala de 2,5 GHz, ajungand insa prin tehnologia Intel Turbo Boost la o frecventa maxima de pana la 3,1, dar si procesorul grafic Intel HD Graphics 520 pentru o grafica destul de buna.

Memoria RAM este de tip DDR3 si are o capacitate standard de 8 GB la frecventa normala de 1600 MHz, indeajunsa pentru utilizarea normala de zi cu zi, si anume multi-tasking, web browsing, multimedia si chiar jocuri online, suportand insa o memorie maxima de RAM de pana la 16 GB prin intermediul celor doua sloturi integrate pe laptop. Unitatea M.2 SSD de ultima generatie asigura o viteza mare de citire/scriere, precum si salvarea datelor dumneavoastra importante, gratie capacitatii decente de stocare de maxim 256 GB.

Comentarii

Leave a reply

Review IT