HP ProBook 450 G3 – laptop portabil si rezistent pentru productivitatea mobila de zi cu zi!

Conceput in principal pentru productivitate, noul model de laptop HP ProBook 450 G3 este ideal pentru utilizarea zilnica de acasa sau de la birou, gratie designului elegant si rezistent, portabilitatii decente, componentelor hardware performante si nu in ultimul rand caracteristicilor de securitate esentiale pentru lucratorii mobili din ziua de azi. Acesta a aparut recent si in oferta celor de la eMAG.ro la un pret destul de bun in comparatie cu dotarile sale, beneficiind totodoata de specificatii hardware foarte bine echilibrate.

Laptopul de la HP ofera un design atractiv si foarte rezistent, ceea ce va permite sa va bucurati de un dispozitiv puternic si foarte portabil pentru productivitatea de la birou sau chiar din afara acestuia, fara a intampina niciun fel de problema cu privire la deteriorarea carcasei chiar si dupa mai multe utilizari. Pe partea de aspect, acesta include o carcasa eleganta de culoare antracit, fabricata din aluminiu, o tastatura antistropi, senzor de amprenta digitala si un touchpad cu suport pentru gesturi multi-atingere.

PROMOȚIE Laptop HP ProBook 450 G3 cu procesor Intel® i7-6500U – verifică preț

Display-ul de tip LCD LED dispune de o diagonala normala de 15,6 inch si rezolutie High Definition de maxim 1366 x 768 pixeli, afisand imagini clare si de foarte buna calitate la unghiuri largi de vizibilitate, in timp ce stratul anti-reflexie ofera imagini la fel de bune si culori vii chiar si la exterior. Cele doua difuzoare stereo integrate, cu tehnologia superioara DTS Studio Sound, permit redarea unui sunet decent si destul de puternic, completand intreaga experienta de utilizare a laptopului.HP ProBook 450 G3

Noul procesor Intel Core i7-6500U, din a 6-a generatie de procesoare Skylake, asigura o procesare puternica pentru rezolvarea tuturor sarcinilor de zi cu zi, datorita celor doua nuclee ce ruleaza la o frecventa ridicata de maxim 3,1 GHz, dimensiunii Cache de 4 MB, tehnologiilor importante de la Intel si placii grafice integrate Intel HD Graphics 520. In plus, laptopul HP ProBook 450 G3 mai integreaza si placa video dedicata AMD Radeon R7 M340, cu o memorie de 2 GB, pentru o performanta grafica foarte buna in orice tip de utilizare.

Memoria RAM de tip DDR3L are o capacitate standard de 8 GB la frecventa de 1600 MHz, indeajuns pentru navigarea rapida pe internet, multimedia si jocuri la un nivel cat mai bun, suportand insa o memorie maxima de RAM de pana la 16 GB prin intermediul celor doua sloturi integrate pe laptop. In ceea ce priveste stocarea, unitatea clasica HDD include o capacitate generoasa de stocare de 1 TB pentru salvarea tuturor datelor dumneavoastra, avand o viteza de rotatie de 5400 rpm.

Comentarii

Leave a reply

Review IT