Hyundai 55 HYN 6600BF – televizor LED Smart cu ecran FullHD de 55 inch si sistem audio Nicam de 16 W!

Preţ Hyundai 55 HYN 6600BF

Hyundai 55 HYN 6600BF este un nou televizor LED Smart de generatie 2016, recomandat in mod special pentru o camera mare de apartament sau pentru un dormitor foarte incapator, care se regaseste deja si in oferta marilor magazine online din Romania la un pret foarte ok de achizitionare pentru dotarile sale foarte bune. Noul Smart TV de la Hyundai vine cu un design elegant de culoare negru, un ecran FullHD de 140 centimetri (cu tehnologia LED), un sistem stereo Nicam de maxim 16 W (cu tehnologii superioare de sunet), functii Smart de generatie actuala, un tuner digital incorporat (DVB-T/C), o functie monitor, un media player USB si altele.

Review Hyundai 55 HYN 6600BF

Design-ul simplu dar modern al noului Smart TV din gama 2016 de la Hyundai se va integra perfect in orice tip de decor, prin intermediul aspectului elegant de culoare negru, a ramei foarte inguste a ecranului televizorului si a suportului modern integrat, potrivindu-se perfect in sufrageria sau dormitorul dumneavoastra. In plus, acesta este compatibil cu suportul standard de perete VESA 400 x 400 mm (optional) pentru a il putea monta fara probleme direct pe perete, avand dimensiunile normale de 87,6 x 129,6 x 14,5 centimetri si o greutate de aproximativ 13 kilograme, iar puterea de consum a televizorului este de maxim 100 W.

Diagonala foarte mare de 140 centimetri (55 inch) a noului televizor LED Smart marca Hyundai este perfect pentru un living sau dormitor modern si de dimensiuni mari, in timp ce acesta suporta rezolutia FullHD (1920 x 1080 pixeli) pentru a va putea bucura de o experienta vizuala excelenta, chiar la dumneavoastra acasa. Sunetul este asigurat de un sistem stereo Nicam de maxim 16 W, cu tehnologiile superioare de sunet Dolby Digital, Dolby Digital Plus si Surround Sound, care va ofera o experienta de sunet la fel de captivanta ca si cea vizuala, fara a distorsiona aproape deloc sunetul redat chiar si cu volumul aproape la maxim.

Televizorul LED Smart Hyundai 55 HYN 6600BF va ofera posibilitatea de a putea beneficia de o navigare rapida pe internet, vizionarea continutului online din intreaga lume, dar si de un acces intuitiv la Live TV si la mai multe aplicatii de internet (YouTube, Neflix, etc.), prin intermediul functiilor sale inteligente de ultima ora. In plus, noul Smart TV de la Hyundai mai include un tuner digital (DVB-T/C) si slot CI+ pentru a receptiona programele TV digitale/HD, o functie monitor pentru a-l putea utiliza pe post de monitor la un PC, laptop sau la o consola de gaming, precum si un media player USB pentru a reda continutul media de pe dispozitivele USB.

Părerea noastră despre produs

Noul televizor LED Smart Hyundai 55 HYN 6600BF ofera o experienta excelenta de vizualizare FullHD, pe diagonala de 140 centimetri, un sunet puternic si captivant, cu ajutorul sistemului audio de maxim 16 W, precum si un acces intuitiv la o lume noua de divertisment, prin intermediul functiilor inteligente de generatie noua. Acestea fiind spuse, noul Smart TV de la Hyundai reprezinta o solutie perfecta si foarte avantajoasa pentru cei care isi doresc un televizor inteligent de dimensiuni mari, cu un ecran de foarte buna definitie, un sistem audio de buna calitate si functii Smart de ultima ora, la un pret foarte ok de achizitionare pentru un buget limitat.

Hyundai 55 HYN 6600BF

FullHD, Smart , WiFi integrat

– Părerea clienţilor –

Este elegant si foarte mare, are o imagine FullHD de foarte buna calitate si este echipat cu functii Smart de generatie actuala. Il recomand cu incredere celor care vor sa urmareasca posturile TV in format digital sau sa navigheze pe internet si multe altele.

L-am achizitionat pentru raportul sau foarte bun calitate/pret si pot spune ca sunt foarte multumit de achizitia facuta. Il utilizez ca Smart TV pentru a fi la curent cu toate noutatile din lume si de cele mai multe ori ca un al doilea monitor mare la PC.

Este un televizor FullHD excelent si de foarte buna calitate, dupa parerea mea, disponibil la un pret foarte ok de achizitionare. Acesta arata foarte bine pe perete, imaginea redata este foarte clara, iar functiile inteligente completeaza perfect acest televizor.

Nu am nimic de reprosat avand in vedere raportul sau foarte ok pret/calitate. Noul Smart TV de la Hyundai se potriveste perfect in sufragerie, reda o imagine FullHD clara si un sunet stereo captivant, iar acesta vine cu functii inteligente de ultima ora.

Comentarii

Leave a reply

*

code

Review IT