Masina de paine Hyundai, HY BM 333, 550W, 900g, 12 programe, Alb – îți oferă cele mai apetisante pâini

Campanii de reduceri
eMAG - Cumpără la reducere de Stock Busters 16-18 iulie 2019
altex.ro - Răcoreștete cu prețuri mici
elefant.ro - Super reduceri la carti si ceasuri
evomag - Festivalul reducerilor
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Preț Hyundai HY BM 333

Cu masina de paine Hyundai HY BM 333 poți transforma bucătăria într-o brutărie la tine acasă, mai ales dacă îți place să gătești și să te bucuri de tehnologie. Această mașină de făcut pâine prin cele 12 programe ale sale te va ajuta să prepari pâine, specialități de pâine și de patiserie, precum și cozonac. Prețul mașinii de pâine Hyundai HY BM 333 este foarte mic în comparație cu ceea ce oferă.

Aspect Hyundai HY BM 333

Mașina de făcut pâine Hyundai HY BM 333 este un model compact, cu un design simplu, având o carcasă de culoare albă ce se potrivește perfect cu interiorul oricărei bucătării, având dimensiunile de 382 x 296 x 330 mm și o greutate de 4,3 kg.  Capacul de deasupra este dotat cu un geam transparent ce permite vizualizarea procesului de preparare, și un panou digital cu ecran LCD,  6 butoane și 12 programe total automate. Ca și accesorii incluse aceasta deține o cuvă cu o singură paletă de frământat, un pahar gradat și o lingură pentru dozarea ingredientelor.

Hyundai, HY BM 333, 550W, 900g, 12 programe
Preț special – Livrare rapidă! Deschiderea coletului la livrare. Vezi Oferta!      

Caracteristici Hyundai HY BM 333

Hyundai HY BM 333 este o mașină de făcut pâine în confortul propriei  bucătării, având o capacitate de 900 de grame și o putere de lucru de 550 de wați. Această mașină de făcut pâine a fost dotată cu un număr de 12 programe automate pentru realizarea pâinii, a specialităților de pâine, a cozonacului și a produselor de patiserie. Prepararea pâinii constă în procesul de frământare a aluatului, dospirea acestuia și coacerea, alegând între cele trei opțiuni de rumenire a crustei, care poate fi mai subțire, medie sau foarte crocantă, în funcție de preferințele fiecăruia.

Funcția de programare întârziată îți oferă posibilitatea de a programa aparatul cu maxim 13 ore înainte de pornire, in general seara, pentru ca dimineața să te trezești în aroma îmbietoare și apetisantă a pâinii fierbinți. Funcția de păstrare la cald te ajută să păstrezi pâinea caldă pe tot parcursul zilei, mâncând-o de fiecare dată la fel de caldă și de proaspătă. Programul rapid are o durată de 30 de minute și  poate realiza o cantitate mai mică de pâine, spre exemplu chifle ce pot fi mâncate la o masă de toți membrii familiei. La exterior peretele mașinii este rece și nu încălzește încăperea.

Review Hyundai HY BM 333

Mașina de făcut pâine Hyundai HY BM 333 este destinată mediului casnic pentru a putea prepara pâine caldă ori de câte ori dorești să realizezi acest lucru. Aceasta este dotată cu un număr de 12 programe performante, cu care poți realiza, pâine simplă, pâine fără gluten, pâine integrală, cozonac, specialități de panificație și patiserie și chiar gem. De multe ori pâinea cumpărată de la supermarket nu este așa cum ne dorim noi, însă cu ajutorul mașinii de făcut pâine, acum ai posibilitatea să mănânci o pâine delicioasă și proaspătă în fiecare zi. Nu este nevoie să amesteci ingredientele, deoarece rolul mașinii de pâine Hyundai HY BM 333 este de a frământa aluatul, de a-l dospi și de a-l coace, redând o pâine sau două, proaspătă și caldă, după nevoile fiecărei familii. Mașina de făcut pâine face totul pentru tine.

Pro: 12 programe, programare întârziată, program rapid

Contra: nu deține

Masina de paine Hyundai, HY BM 333, 550W, 900g, 12 programe, Alb – îți oferă cele mai apetisante pâini
Votează acest produs
Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

1 Comment
  1. Reply
    FERENT CIPRIAN 17 ianuarie 2019 at 13:14

    Buna ziua , doresc sa va intreb unde pot gasi o paleta pentru aceasta masina deoarece cea a masinii am aruncat – o din greseala sau am pierduto . Va multumesc

Leave a reply