Indesit BWE 81284X W EU – masina de spalat Innex cu program Anti-pete si functia Push&Wash, din clasa A+++!

 Preţ Indesit BWE 81284X W EU

Fie ca doriti sa va schimbati vechea masina de spalat sau sunteti la prima achizitionare a acesteia, astazi va prezentam o masina de spalat practica si economica la un pret avantajos, mai exact discutam despre modelul Indesit BWE 81284X W EU, o masina de spalat rufe frontala cu program anti-pete si functia Push & Wash. Masina de spalat Indesit se regaseste deja si in oferta magazinelor online de electro-IT din Romania la un pret foarte mic pentru dotarile sale foarte bune si pentru orice tip de buget, in timp ce pe aceasta o recomandam persoanelor singure, cuplurilor tinere si/sau familiilor ceva mai numeroase.

 Review Indesit BWE 81284X W EU

Pe partea de aspect, design-ul modern si elegant al masinii de spalat rufe Innex cu incarcare frontala de la Indesit se va integra perfect oriunde in locuinta voastra, beneficiind de o carcasa exterioara de culoare alba, un panou de comanda electronic usor de utilizat (cu un display digital tip LCD), dar si de un hublou transparent de culoare alb (cu o deschidere standard spre stanga). In plus, masina de spalat Indesit are dimensiunile normale de 85 x 59,5 x 60,5 centimetri si o greutate de aproximativ 77 de kilograme, in timp ce aceasta produce un nivel de zgomot de doar 52 dB la spalare si de maxim 80 dB la centrifugare.

Masina de spalat Indesit BWE 81284X W EU are clasa energetica ridicata A+++ -10%, clasa de eficienta la spalare A si un consum minim de resurse, pentru a beneficia de un consum anual de energie estimat la numai 177 kWh/an si de un consum anual de apa estimat la 11594 litri/an. Aceasta dispune de o viteza de centrifugare de maxim 1200 rpm, functia speciala Push & Wash, 16 programe speciale de spalare (Rapid, Bumbac, Jeans, Anti-pete, Sport si altele) si de o capacitate buna de pana la 8 kg de rufe, pentru a obtine rezultate foarte bune la spalare, prin apasarea unui singur buton de pe panoul de comanda.

In ceea ce priveste programele sale de spalare, masina de spalat Indesit include programul de spalare intensiva pentru a elimina chiar si cele mai dificele pete de indepartat, un program special sport pentru a curata si proteja articolele sportive, dar si programele de spalare bumbac, sintetice, delicate si lana pentru o spalare optima in functie de tesatura. In plus, masina de spalat Innex de la Indesit vine la pachet cu functia speciala Push & Wash ce inlocuieste alimentarea,  selectia programelor si pornirea ciclului, asigurand in acelasi timp eliminarea murdariei zilnice din rufele din bumbac si sintetice.

Indesit BWE 81284X W EU

8 kg, 1200 rpm, Clasa A+++

 Părerea noastră despre produs

Acum ca am discutat despre caracteristicile sale principale, noua masina de spalat Indesit BWE 81284X W EU reprezinta, dupa parerea noastra, reprezinta o optiune perfecta pentru persoanele sau familiile care isi doresc o noua masina de spalat practica si foarte economica, la un pret avantajos. Asadar, noua masina de spalat Innex de la Indesit poate asigura o spalare economica si foarte eficienta a unei cantitati de pana la 8 kg de rufe, pentru a va bucura de haine perfect curate la momentul potrivit, fara a afecta tesatura hainelor sportive sau a consuma multa energie/apa la spalare.

Comentarii

Leave a reply

*

code

Review IT