Indesit DIFP 8T94Z – masina de spalat economica si foarte incapatoare, cu 8 programe de spalare!

 Preţ Indesit DIFP 8T94Z

Fie doriti sa va schimbati vechea masina de spalat sau sunteti la prima achizitionare a acesteia, astazi va prezentam o alta masina de spalat de buget al producatorului Indesit, si anume vorbim despre modelul Indesit DIFP 8T94Z, o masina de spalat vase economica si silentioasa cu 14 seturi complete de vase si 8 programe de spalare. Aceasta este disponibila deja pe site-ul oficial al producatorului si in oferta celor de la eMAG, la un pret foarte mic de achizitionare pentru caracteristicile principale ale acesteia, precum si pentru un buget limitat sau nu foarte mare al celor interesati de o masina de spalat incapatoare.

 Review Indesit DIFP 8T94Z

Pe partea de aspect, masina de spalat vase tip complet incorporabila de la Indesit are un design simplu dar modern, cu un aspect exterior si un panou de comanda de culoare alb, pentru a se integra perfect in bucataria voastra, incorporandu-se cu siguranta in orice tip de mobila pentru bucatarie (cu latimea de 60 de centimetri). Masina de spalat Indesit are dimensiunile normale de 82 x 59 x 55 centimetri si un nivel minim de zgomot de numai 44 dB, in timp ce la interior include un cos superior reglabil pe inaltime (cu mai multe suporturi pentru diferite tipuri de vase) si un cos inferior (cu un suport pentru tacamuri).

Pe partea de consum, clasa energetica A+, impreuna cu clasa de eficienta la spalare A, ofera un consum redus de energie/apa la ciclul de spalare, inregistrand asadar un consum anual de energie estimat la 265 kWh/an, respectiv un consum anual de apa estimat la 2520 de litri/an si de 9 litri/ciclu. Masina de spalat vase incorporabila Indesit DIFP 8T94Z dispune de un sistem de uscare natural, 8 programe prestabilite de spalare (Normal, Economic, Rapid, Pahare, Automat si altele), dar si de o capacitate foarte mare de spalare de 14 seturi complete de vase, pentru a va bucura de vase perfect curate si foarte bine uscate.

In ceea ce priveste programele de spalare, masina de spalat Indesit include programul Automat pentru reglarea ciclului de spalare in functie de vase, programele Eco si Rapid pentru vasele usor murdare la o eficienta energetica ridicata/o durata scurta de spalare, programul Pahare pentru vasele delicate din sticla si altele. In plus, aceasta este prevazuta cu o optiune de incarcare la jumatate pentru a avea vasele curate pana la urmatoare masa, o optiune de programare intarziata pentru a incepe ciclul de spalare la ora selectata si cu o optiune Tablete pentru a optimiza ciclu de spalare in functie de tipul detergentului.

Indesit DIFP 8T94Z

14 seturi de vase, 8 programe

 Părerea noastră despre produs

Dupa toate cele spuse mai sus, concluzia noastra este ca masina de spalat Indesit DIFP 8T94Z reprezinta o optiune ideala pentru persoanele sau familiile care isi doresc o noua masina de spalat economica si foarte incapatoare la un pret avantajos, deoarece aceasta poate asigura o spalare foarte eficienta a unei cantitati de pana la 14 seturi complete de vase, pentru a obtine rezulate foarte bune la ciclul de spalare, fara a depune aproape deloc efort sau a consuma multe resurse la spalare.

Comentarii

Leave a reply

*

code

Review IT