Indesit IDCEG45B – uscator de rufe cu condensare si capacitate de 8 kg

Am o mini-pensiune si vreau sa investesc in ea. Pana acum uscam lenjeria de pat si tot ce mai aveam afara, fiind la munte parca aerul de afara da o prospetime aparte lenjeriei, care este cea mai importanta deoarece clientii trebuie sa aiba un somn linistit si placut. Asa ca am hotarat sa investesc intr-un uscator de rufe, mi-am dorit ceva bun dar la un prêt rezonabil si am gasit si cumparat uscatorul de rufe Indesit IDCEG45B.

Avand un design simplu de culoare alba si afisaj de tip LED se incadreaza perfect in orice décor al pensiunii.

Capacitatea de incarcare este de 8 kg , clasa de eficienta energetic B, material cuva polipropilena si material tambur inox.

   Vezi AICI preţul pentru Uscatorul de rufe Indesit IDCEG45B   
Ciclurile exclusive Energy Saver realizeaza economii pe parcursul timpului si la incarcaturile mai mici, astfel,  senzorii electronici masoara nivelul exact al umezelii reziduale, controleaza temperatura si conductivitatea. In acest fel aceasta functie va permite  sa economisiti bani cu un ciclu care consuma cu 50% mai putina energie, in jumatate din timpul necesar.

Uscator-de-rufe-cu-condensare-Indesit-IDCEG45B

Am descoperit la uscatorul de rufe Indesit IDCEG45B  o metoda de a economisi timp si de a-l  folosi in siguranta chiar daca nu ai mai avut contact vreodata cu astfel de masinarii. Noua optiune MEMO imi permite salvarea programului de care am nevoie, sau cel mai frecvent folosit si programarea sa rapida de catre orice utilizator.

Imi place sa imi tratez clientii cum merita cu poduse de calitate, asa ca lenjeria o calc sa arate bine pe pat. Uscatorul de rufe Indesit IDCEG45B are un program special care permite uscrea rufelor la un nivel optim al umiditatii pentru o calcare rapida si usoara. Va spun ca l-am incercat si chiar ma ajuta, nu numai la lenjerii ci si la fete de masa mari.

Cand am folosit prima data uscatorul, credeam ca trebuie sa ghicesc sau sa caut de fiecare data in manual ce setare sa fac ca sa aflu daca hainele sunt uscate. Indesit IDCEG45B   are un senzor automat, instalat la nivelul tamburului, care monitorizeaza nivelul de umiditate si opreste functionarea acestuia atunci cand rufele  sunt perfect uscate. Uscatoarele cu temporizator iti  permit sa stabilesti intervalul de timp necesar pentru uscare, de la 30 la 180 minute, intr-o singura sesiune.

Indesit IDCEG45B  este un uscator cu condensare, acestea sunt dotate cu senzor de umiditate (HSD) si folosesc o tehnologie unica, brevetata de Indesit. Senzorii exacti, in combinatie cu un algoritm special, pot seta automat toti parametrii corecti ai ciclului si pot monitoriza constant nivelul de temperatura, dar si umiditatea reziduala.

Pentru pentru pensiunea mea a fost o investitie buna.

Comentarii

Leave a reply

Review IT