Indesit Innex XWDE 961480X – masina de spalat cu uscator

Sa spalam rufele? …nu, pentru ca nu avem unde sa le uscam, ei bine trebuie sa aveti in vedere ca exista Indesit Innex XWDE 961480X, o masina de spalat cu uscator, o masina de spalat care pare sa fie una din cele mai utile pentru familiile numeroase si nu numai.

Indesit Innex XWDE 961480X este clar un ideal pentru casa dumneavoastra, de cate ori spalam rufele si le intindem prin apartament in cazul in care nu avem un balcon, de cate ori trebuie sa stam dupa haine sa se usuce, ei bine aceasta problema se poate rezolva printr-o achzitie ceva mai costisitoare dar care va garantam ca merita.

Pe langa performantele incredibile pe care le ofera Indesit Innex XWDE 961480X, am remarcat design-ul care mi-a starnit interesul inca de la prima vedere, capacul auriu imbinat cu masina de spalat alba, plus afisajul electronic la care mai adaugam un buton central de la care se pot selecta programele, aduce un plus imaginii. Programele sunt trecute destul de elegand dar pe cat se poate de discret in partea frontala a masinii de spalat, mai exact pe acel capac unde se introduce detergentul.

Indesit-Innex-XWDE-961480X

Indesit Innex XWDE 961480X este o masina de spalat cu uscator ce are o viteza de 1400 RMP, insa punctul forte este reprezentat de capacitatea de incarcare la spalare care este de 9 kg, sa spunem ca nu prea gasesti masini de spalat ieftine cu aceasta capacitate de incarcare.

Partea imbucaratoare este ca avem si functia de uscare, asadar va spunem ca putem usca pana la 6 Kg de rufe, evident ca este o capacitate mult mai mica fata de cea de incarcare.

Daca avem o masina de spalat veche atunci suntem obisnuiti cu cateva programe, ei bine modelul Indesit Innex XWDE 961480X vine cu un numar colosal de programe de spalare, numaram 16 la spalare si 12 la uscare, in total 28 de programe.

Detalii tehnice:
– Consum mediu anual de apa (l):19000
– Nivel de zgomot la centrifugare dB(A):81
– Nivel de zgomot la spalare dB(A):54
– Dimensiuni (IxLxA cm):85 x 59.5 x 60.5
– Volum tambur:62 l
– Material cuva:Poliplex
– Material tambur:InoxCuloare:Alb
– Greutate (Kg):72

In concluzie, Indesit Innex XWDE 961480X este exact acea masina de spalat cu uscator de care ai cea mai mare nevoie atunci cand iti doresti sa nu intinzi toate rufele prin casa sau pe balcon. Dupa programul de uscare tin sa mentionz faptul ca hainele sunt atat de uscate incat le poti purta de indata ce au fost scoase din masina.

3 Comments
 1. Reply
  NITU FLORIN 15 mai 2017 at 7:56

  BUNA ZIUA SUNT UN CLIENT INVERSUNAT AL GAMEI INDESIT (Masina de spalat cu uscator Indesit Innex XWDE 961480X, 1400 RPM, Spalare 9 kg, Uscare 6 kg, Clasa A, 16 Programe, Alb ) SUNTEM LA ATREIA MASINA DE SPALAT AVEM PROBLEME CU CUVA
  RULMENTI LA CUVA NU MAI SUNT BUNI SI SERVICE CARE ESTE IN ZONA NOASTRA INCEARCA SA NE PACALEASCA CA TREBUIE INLOCUITA CUVA CU TOTUL
  CERAND 600-800LEI APROAPE CAT MASINA DE SPALAT AM DORII SA NE DATI UN SERVICE BUN SI SA TINETI CONT CA NOI SUNTEM CLIENTI FIDELI VA MULTUMIM

  • Reply
   Review produs 15 mai 2017 at 8:02

   Buna ziua. Incercati masterservice.ro – stiu ca sunt foarte buni si ieftini.

 2. Reply
  Antonio 11 aprilie 2020 at 4:23

  Am decis sa achizitionez aceasta masina de spalat cu uscator INDESIT INNEX XWDE 961480 pentru faptul ca traiesc intr-o garsoniera, deci spatiu limitat pentru uscarea hainelor.
  Dupa ce mi-a micsorat jumate din garderoba si am decis sa nu mai folosesc functia de uscator, dupa ceva timp am inceput sa scot hainele pline de detergent dupa spalare, se pare ca nu mai alimenteaza cu suficienta apa pentru ciclul de spalare si de clatire…. Pacat de banii investiti in decizia mea de a cumpara un INDESIT

Leave a reply

Review IT