Indesit Innex XWE71251W – masina de spalat rufe cu design modern si tehnologie Push & Wash!

Disponibila deja si pe piata din Romania, Indesit Innex XWE71251W este o masina de spalat rufe accesibila, eleganta si destul de spatioasa de la compania italiana Indesit Company, ideala pentru orice persoana care isi doreste rufe perfect curate, la un consum minim de resurse, gratie dotarilor sale foarte bune. Aceasta vine cu un design modern, clasa energetica A+, display digital de mari dimensiuni, tehnologia speciala Push & Wash, o viteza mare de centrifugare, 16 programe speciale de spalare si o capacitate suficienta de incarcare, fiind disponibila la un pret accesibil pentru dotarile sale.

Designul modern si foarte atragator al masinii de spalat rufe cu incarcare frontala marca Indesit se va potrivi perfect oriunde in locuinta dumneavoastra, beneficiind de o carcasa eleganta de culoare alba, o cuva din Poliplex, un tambur de 52 de litri, fabricat din inox, precum si de un hublou transparent cu deschidere standard spre stanga. In plus, aceasta are o greutate de aproximativ 66,5 kilograme si masoara 85 de centimetri pe inaltime, 59,5 centimetri latime si o adancime de doar 54 de centimetri.

PROMOȚIE Indesit Innex XWE71251W, 7 kg, 1200 RPM, Clasa A+ – verifică preț

Tehnologia Push & Wash a masinii de spalat rufe Innex de la Indesit reprezinta cea mai buna solutie pentru spalarea si totodata uscarea de zi cu zi a tuturor rufelor dumneavoastra, printr-o simpla apasare a unui singur buton. Mai exact, prin simpla apasare a unui buton, numit Push & Wash, masina de spalat elimina tot procesul complicat de pornire a unui program complet de spalare si uscare, pentru indepartarea murdariei zilnice si ingrijirea articolelor din bumbac/sintetice in doar 50 de minute.Indesit Innex XWE71251W

Caracteristicile sale generale includ un display digital mare de tip LCD pentru afisarea informatiilor utile in timp real, o viteza mare de centrifugare de maxim 1200 de rotatii pe minut, un numar de 16 programe speciale de spalare (Rapid, Intensiv, Incaltaminte, Delicate, Sport, Bumbac, Lana, etc.), precum si o capacitate generoasa de incarcare de pana la 7 kilograme, ceea ce va permite sa va bucurati de o spalare eficienta si de foarte buna calitate a unei cantitati destul de bune de haine, intr-un singur ciclu de spalare.

Masina de spalat rufe Indesit Innex XWE71251W este incadrata in clasa de eficienta energetica A+ pentru un consum cat mai redus de energie electrica si totodata de apa, inregistrand astfel un consum energetic anual de doar 212 kWh, respectiv un consum anual de apa de 10600 de litri. Cu ajutorul optiunii Delay Timer (Temporizator), puteti programa pornirea masinii de spalat intr-un intervalul orar de maxim 24 de ore, si anume aceasta va porni singura la ora programata, dupa selectarea ciclului de spalare.

Comentarii

Leave a reply

Review IT