Indesit IWC 61051 – masina de spalat rufe cu functie Eco Time si clasa energetica A+!

Accesibila, compacta si destul de bine dotata, masina de spalat rufe frontala Indesit IWC 61051 este recomandata oricarei persoane sau chiar familii care vrea sa aiba mereu hainele perfect curate, la un consum minim de resurse. In plus, masina de spalat rufe de la Indesit se remarca in principal printr-un raport calitate-pret foarte bun din toate punctele sale de vedere, fiind disponibila deja si pe eMAG.ro la un pret destul de accesibil pentru dotarile sale.

Designul sau modern si destul de compact, cu o adancime de doar 53,5 cm, se va potrivi perfect oriunde in locuinta dumneavoastra, beneficiind de o carcasa eleganta de culoare alba si de un hublou transparent cu o rama alba si deschidere standard spre stanga. Clasa de eficienta energetica A+ ofera un consum cat mai redus de energie electrica si totodata de apa, inregistrand astfel un consum energetic anual de doar 196 kWh/an, respectiv un consum mediu anual de apa de aproximativ 8643 de litri.

PROMOȚIE INDESIT IWC 61051, 1000 RPM, 6 Kg, Clasa A+, Alb – verifică preț

Cu ajutorul functiei Eco Time, nu mai trebuie sa asteptati sa se adune rufe pentru un ciclu de spalare complet, deoarece aceasta functie este ideala pentru o spalare rapida si foarte eficienta a uneti cantitati de maxim 3 kilograme de rufe usor murdare din bumbac sau alte materiale sintetice, la un consum redus de resurse. Optiunea Delay Timer va ofera posibilitatea de a programa pornirea si/sau oprirea masinii de spalat intr-un interval orar de pana la 24 ore, fara a mai fi necesara interventia dumneavoastra.Indesit IWC 61051

Masina de spalat rufe cu incarcare frontala Indesit IWC 61051 dispune de un display de tip LED foarte intuitiv, o viteza mare de pana la 1000 de rotatii pe minut, un numar de 16 speciale de spalare (Jeans, Lana, Matase si perdele, Incaltaminte, Expres, Intensiv, Sport, Delicat, etc.), precum si de o capacitate suficienta de incarcare de maxim 6 kilograme, ceea ce asigura o spalare eficienta si de foarte buna calitate a tuturor rufelor dumneavoastra, intr-un singur ciclu de spalare.

Comentarii

Leave a reply

Review IT