Indesit IWSC 61051 C – masina de spalat rufe pentru un buget redus

Indesit IWSC 61051 C este o masina de spalat rufe ce vine cu o capacitate de incarcare de 6 kg, un produs pe care il recomand tuturor datorita pretului accesibil dar si datorita specificatiilor tehnice. Cand doresti sa-ti achizitionezi o masina de spalat te uiti in primul rand la marca, dupa la pret si in final la functiile pe care le ofera, asa ca despre marca nu parea avem ce sa comentam pentru ca in timp s-a dovedit ca fiind una dintre cele mai bune atunci cand vine vorba de calitate, fiabilitate si pret.

Ce ma bucura foarte mult la modelul Indesit IWSC 61051 C este faptul ca vine cu cateva functii noi, una dintre cele mai importante este functia Eco Time, aceasta are rolul de a spala rufe chiar daca nu avem o sarcina completa, de exemplu daca dorim sa spalam 3 tricouri o putem pune in functiune fara sa dauneze, in schimb, la masinile de spalat rufe vechi trebuia sa asteptam pana se strangea o sarcina completa.

   Vezi AICI pretul pentru Indesit IWSC 61051 C 

Design-ul este unul placut, o masina de spalat rufe alba cu un buton mare pe jumatate de unde putem schimba programele, in partea din treapta sus dupa cum se observa si in poza de mai jos avem inca doua butoane de unde putem regla temperatura si rotatiile, mai mult de atat pe partea de design nu am ce sa va spun pentru ca toate masinile de spalat rufe pastreaza acelasi tipar, nu vad sa se schimbe ceva prea curand, poate doar culoarea. Un punct in minus il reprezinta lipsa unui display mai mare pentru ca tot ce ne arata pe partea frontala este timpul care ramane atunci cand punem un program de spalare.

Indesit IWSC 61051 C

Indesit IWSC 61051 C este o masina de spalat rufe cu incarcare frontala, are o capacitate de 6 kg si vine cu clasa de eficienta energetica A+, pe langa toate acestea avem o multime de programe de spalare, de la bumbac, jeans si sintetice, pana la colorate, perdele, sport si lista continua.

Ca si detalii tehnice avem un consum mediu anual de 8303 litri, un nivel de zgomot la centrifugare de 76 dB, iar la spalare de 60 dB, nu stiu pe cine intereseaza aceste detalii dar noi dorim sa la aducem la cunostinte persoanelor care chiar sunt interesate de aceste aspecte.

Alternative pentru masina de spalat rufe Indesit IWSC 61051 C:

Asadar, daca aveti un buget pana in 1000 lei va recomanda aceasta masina de spalat, iar in cazul in care doriti alta marca puteti alege fara probleme modelul Whirlpool AWO/C60100 care vine cu aceleasi specificatii.

Comentarii

Leave a reply

*

code

Review IT