Masina de spalat rufe Indesit IWSD61251CECO la oferta

Indesit este un brand puternic in materie de masini de spalat. Modelul IWSD61251CECO este fiabil, eficient si usor accesibil ca pret.

Ca si design, are culoarea alba, este o masina de spalat cu incarcare frontala printr-un hublou si are dimensiuni reduse de 85 x 59.5 x 42 cm. Sus, deasupra hubloului, de la stanga la dreapta, exista sertarul pentru detergent, butonul de selectare a programului dorit si un ecran led. In jurul butonului de selectie exista icon-uri sugestive pentru fiecare tip de program, iar cu ajutorul displayului puteti face orice modificari ale parametrilor implicati in ciclul de spalare.

Puteti sa o montati usor in baie sau in bucatarie, acolo unde aveti mai aproape conducta de apa. Sunt multe persoane care prefera o incarcare frontala in loc de una pe deasupra masinii de spalat. Cred ca este mai usor de manevrat un asemenea hublou si totul pare mai estetic. Ganditi-va daca vreti sa o amplasati in bucatarie, ca ar fi foarte ciudat sa puneti hainele murdare in masina prin partea superioara.

   Vezi AICI preţul pentru Masina de spalat Indesit IWSD61251CECO  

Indesit IWSD61251CECO are o capacitate de incarcare de 6kg, ceea ce o face sa fie potrivita pentru o familie medie cu 5-6 membri. Ea face parte din clasele de eficienta energetica A+, eficienta de spalare A si eficienta de centrifugare B. Acestea o recomanda ca fiind o masina cu un consum de energie electrica anual redus.

Indesit-IWSD61251CECO

Este echipata cu nu mai putin de 16 programe, care acopera cam tot ce se poate in materie de diversitate a materialelor textile. Astfel, exista un program de spalare special pentru hainele din bumbac, din lana, sintetice si mai nou, pentru blugi. Puteti opta pentru un program cu consum mai mic de energie electrica sau pentru un program mixt (in cazul in care spalati mai multe rufe realizate din materiale diferite). In afara de acestea, exista un program Sport, pentru care veti opta atunci cand doriti sa spalati de exemplu tenesii.

O functie interesanta prezenta pe aceasta masina de spalat, este Programarea intarziata sau temporizatorul, care va da posibilitatea de a o programa sa inceapa ciclul de spalare dupa cateva ore. Selectati ciclul de spalare dorit, iar masina porneste singura la ora programata de dumneavoastra.

Cu functia Eco Time puteti alege sa spalati mai putine rufe intr-un ciclu, fara sa o incarcati complet cu 6 kg. Mai exact, in acest caz puteti spala pana la 3 kg de haine intr-un timp mai scurt cu aproape 30% si cu un consum mai mic (pana la 40%) de apa si energie.

Comentarii

Leave a reply

Review IT