Indesit LI70 FF1 W – combina frigorifica cu design elegant si sistem de racire Full No Frost!

Recomandata in special pentru o singura persoana sau o familie normala si chiar cu mai multi membri, combina frigorifica Indesit LI70 FF1 W este extrem de utila si de foarte mare ajutor in orice tip de bucatarie, datorita unui raport calitate-pret excelent. Aceasta vine in principal cu un design elegant, o clasa energetica A+, sistemul de racire Full No Frost, o capacitate suficienta de depozitare si mai multe caracteristici utile si de buna calitate, toate acestea la un pret cat se poate de accesibil pentru orice buget.

Combina frigorifica de la Indesit ofera un design modern ce va atrage cu siguranta toate privirile celor din jur, avand posibilitatea de a o amplasa oriunde doriti in bucataria dumneavoastra sau chiar pe hol. In ceea ce priveste aspectul exterior, aceasta beneficieaza de o carcasa eleganta de culoare alba, iluminare interioara pe LED pentru compartimentul frigiderului si de doua usi reversibile cu maner orizontal integrat si deschidere standard de la stanga spre dreapta.

PROMOȚIE Indesit LI70 FF1 W, 274 l, Clasa A+, Racire frigider Full No frost – verifică preț

Clasa de eficienta energetica A+ asigura un consum cat mai redus de energie electrica, inregistrand asadar un consum energetic anual de aproximativ 310 kWh. Sistemul special de racire Full No Frost asigura atat eliminarea aparitiei condensului din frigider, cat si impiedicarea formarii de gheta sau inghetarea alimentelor din congelator. In plus, combina frigorifica Indesit LI70 FF1 W dispune de un volum net total decent de pana la 274 de litri, suficient pentru depozitarea alimentelor preferate.Indesit LI70 FF1 W

Compartimentul frigiderului include un volum net mare de pana la 188 de litri si beneficieaza de doar doua rafturi dintr-o sticla rezistenta, dintre care numai unul este ajustabil pe inaltime, un compartiment special FlexiBox pentru pastrarea proaspata a branzeturilor, lactatelor sau a diferitor alimente preferate pe o perioada scurta de timp, un compartiment Big Crisper pentru fructe si legume proaspete in orice moment, trei rafturi amplasate pe usa si un sistem de dezghetare automat.

Cu toate acestea, compartimentul congelatorul are la randul sau un volum net de maxim 86 de litri si dispune in acelasi timp de un compartiment pentru congelarea rapida a alimentelor preferate,  doua compartimente spatioase Full Open Box 90 de grade ce pot fi deschise complet pentru a depozita alimentele de dimensiuni mai mari pe o prioada mai lunga de timp, un sistem de decongelare automat si de o capacitate buna de congelare de pana la 3 kilograme pe zi.

Comentarii

Leave a reply

Review IT